جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه رول ژامبون پنیر با خمیر یوفکا

35084

رول ژامبون پنیر با خمیر یوفکا یک غذای خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم مواد اصلی این غذا خمیر یوفکا و ژامبون میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم: 
  • خمير يوفكا مخصوص باقلوا: حدود ۲۰ برگ
  • ژامبون مرغ: ۴۰۰ گرم  پنير خامه‌اي: ۲۰۰ گرم
  • فلفل سياه نيم‌كوب‌شده براي طعم‌دار كردن پنير: به ميزان لازم
  • كره نرم‌شده: ۵۰ گرم
  • كره ذوب‌شده: ۵۰ گرم

روش تهیه :

ژامبون‌ها را در ابعاد ۵ در ۵ سانتي‌متر برش مي‌دهيم.  براي هر رول، ۳ تا ۴ برگ از اين ژامبون‌هاي برش‌خورده را در نظر مي‌گيريم، مابين‌ آن‌ها پنير خامه‌اي كشيده و آن‌ها را به هم مي‌چسبانيم، خمير يوفكا را از عرض تا كرده، روي آن كره نرم‌شده مي‌ريزيم. يك طرف آن را ژامبون‌ را قرار مي‌دهيم و ۲ طرف آن‌ها را روي ژامبون قرار مي‌دهيم و در طول به دور خودش مي‌پيچيم تا همانند رول‌هايي را كه در شكل مي‌بينيم حاصل شود. رول‌ها را كنار هم داخل سيني چيده، كره ذوب‌شده را روي آن مي‌ريزيم و به مدت ۴۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۷۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم. سپس براي هر نفر ۲ رول داخل ظرف سرو كرده و روي آن را با ليموترش و پپروني و سس خردل تزئين مي‌كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)