جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه رول ژامبون پنیر با خمیر یوفکا

35084

رول ژامبون پنیر با خمیر یوفکا یک غذای خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم مواد اصلی این غذا خمیر یوفکا و ژامبون میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم: 
  • خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: حدود ۲۰ برگ
  • ژامبون مرغ: ۴۰۰ گرم  پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
  • فلفل سیاه نیم‌کوب‌شده برای طعم‌دار کردن پنیر: به میزان لازم
  • کره نرم‌شده: ۵۰ گرم
  • کره ذوب‌شده: ۵۰ گرم

روش تهیه :

ژامبون‌ها را در ابعاد ۵ در ۵ سانتی‌متر برش می‌دهیم.  برای هر رول، ۳ تا ۴ برگ از این ژامبون‌های برش‌خورده را در نظر می‌گیریم، مابین‌ آن‌ها پنیر خامه‌ای کشیده و آن‌ها را به هم می‌چسبانیم، خمیر یوفکا را از عرض تا کرده، روی آن کره نرم‌شده می‌ریزیم. یک طرف آن را ژامبون‌ را قرار می‌دهیم و ۲ طرف آن‌ها را روی ژامبون قرار می‌دهیم و در طول به دور خودش می‌پیچیم تا همانند رول‌هایی را که در شکل می‌بینیم حاصل شود. رول‌ها را کنار هم داخل سینی چیده، کره ذوب‌شده را روی آن می‌ریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. سپس برای هر نفر ۲ رول داخل ظرف سرو کرده و روی آن را با لیموترش و پپرونی و سس خردل تزئین می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید