جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

roletmorghfelorentina

رول مرغ و اسفناج یک شام راحت و شیک میباشد که امروز قصد داریم آموزش دهیم.مواد اصلی این غذا سینه مرغ و اسفناج میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم :

  • سینه مرغ : یک‌عدد کامل
  • قارچ ریز خرد شده: نصف لیوان
  • اسفناج پخته شده: یک لیوان
  • پیاز ریز شده: یک عدد کوچک
  • روغن زیتون: کمی برای داخل تابه
  • زعفران آب کرده و آبلیمو: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه :

ابتدا سینه کامل یک مرغ را که معمولا به ۲ تکه تقسیم می‌کنیم، بدون استخوان کرده و فیله‌های آن را نیز جدا می‌کنیم. هر سینه را نیز از عرض به ۲ قسمت تقسیم کرده و با بیفتک کوب، خوب می‌کوبیم. تکه‌های مرغ را با زعفران، آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کرده و می‌گذاریم تا یک ساعت بمانند. در این فاصله مواد میانی را آماده می‌کنیم. ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و با ۲ قاشق روغن زیتون تفت می‌دهیم وقتی طلایی شد، قارچ و اسفناج را اضافه کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا عطر خوش آن‌ها متصاعد شود. از مواد حاضر شده میان مرغ‌ها گذاشته و آن‌ها را رول کرده و با نخ می‌پیچیم. تابه‌ای چدنی را داغ کرده و رول‌ها را در آن با حرارت بسیار زیاد می‌پزیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید