جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه رولت نان و سوسیس

رولت نان و سوسیس

همه خانم ها به دنبال غذاهای جدید برای شیک تر شدن میز غذای خود میباشند امروز قصد داریم طرز تهیه رولت نان و سوسیس را آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد اولیه :

 

آرد ۳پیمانه (مخصوص نان)
کره ۱۰۰گرم
سوسیس۱۰عدد
ماست ۱پیمانه
بیکینگ پودر ۲قاشق مرباخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر ۲قاشق مرباخوری
سیاه دانه به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۱عدد

 

طرز تهیه :
ابتدا کره را روی حرارت ذوب کرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید، مواد خشک را با هم مخلوط کرده و حداقل ۳ بار الک کنید تا هوا بخورند و سبک شودند و بعد کم کم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را با یک پارچه نخی نمناک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.

پس از استراحت خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل به طولی کمی بیشتر ازسوسیس و عرضی ۳ سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.روی سطح خمیر را برش های مورب و کم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.یک عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و کمی کنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همهسوسیس ها را به این شکل در آوردید. سینی نان را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت بالای فر را روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.

نکات:
۱)بهتر است این نان را داخل آلومینیوم پیچیده و بعد داخل فر بگذارید تا خوشرنگ شود.
۲)در صورت تمایل روی سوسیس ها مقداری کره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.

اگر به سوسیس آلرژی دارید می توانید از فیله مرغ استفاده کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)