جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

fo3805

امروز قصد داریم یک دمنوش خیلی خوشمزه و عالی را به شما عزیزان آموزش دهیم.این دمنوش را میتوان در همه فواصل میل کرد ولی در فصل بهار و زمستان طرفداران بیشتری را دارد

مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :

 

 

آب ۴ لیوان
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
 زنجبیل۱/۴ پیمانه
چای کیسه ای۳ عدد
لیمو۲ عدد
عسل۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.

آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.

آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)