جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه دلمه بادمجان شکم پر

دلمه بادمجان شکم پر

اکثر ایرانی ها بادمجان را دوست دارند و بهترین غذاهایی که درست میکنند با بادمجان میباشد.امروز قصد داریم طرز تهیه دلمه بادمجان شکم پر را آموزش دهیم . برای تههی این غذا با ما همراه باشید

مواد اولیه : برای ۶ نفر

 

زردچوبه                         به میزان لازم
نمک                              نصف قاشق چایخوری
آب                               ۱لیوان
رب گوجه فرنگی                ۲قاشق غذاخوری
بادمجان                          ۶عدد (رسیده و متوسط)
پیاز                              ۱عدد
فلفل دلمه ای                      ۲عدد (رنگی)
گوشت                           نیم کیلو (چرخ کرده)
فلفل                              به میزان لازم
روغن                            به میزان لازم

طرز تهیه:

 

ابتدا بادمجان ها را بشویید و به صورت دلخواه یا به شکل کامل یا راه راه پوست بگیرید و یا با پوست از درازا شکاف دهید.

مقداری تخم و مواد داخل آن را در بیاورید.
سپس با کمی روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.
پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید و تفت دهید.
بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و همه را تفت دهید.
در آخر کار، رب را اضافه کرده و سرخ کنید.
با مواد به دست آمده داخل بادمجان ها را پر کرده و سرش را بدوزید و یا با خلال دندان به هم وصل کنید.
سپس یک قاشق روغن، یک قاشق رب گوجه فرنگی، کمی فلفل و یک لیوان آب درون قابلمه دردار بریزید و آن را با حرارتی ملایم بپزید.
سپس بادمجان ها را به آرامی درون آن چیده و به مدت یک ساعت روی حرارت گذاشته تا خوب جا بیفتد.

بعد از آماده شدن خلال را از بادمجان جدا کرده و کمی آن را باز کنید و برای سرو اماده کنید.

نکات:

۱)در صورت تمایل از مقداری گوجه و گشنیز هم برای مواد استفاده کنید.
۲)میتوانید در ظرف ابتدا مقداری گوجه حلقه شده بچینید و بعد بادمجانها را روی آن قرار داده و بپزید.
۳)این غذا را داخل فر هم میتوان طبخ کرد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)