جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه دسر سوتلاچ

دسر-سوتلاچ-ترکیه

امروز تصمیم داریم یک دسر بسیار راحت و کم خرج ترکیه ای را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و ازخوردن آن لذت ببرید

مواد اولیه

 

  • شیریک لیتر
  • برنجنیم پیمانه
  • شکریک پیمانه
  • کمی نمک( نوک قاشق چایخوری)
  • وانیل۱ بسته کوچک
  • زرده تخم مرغیک عدد
  • نشاسته گندمیک و نیم قاشق غذاخوری

 

  1. ۱

    اول برنج را سه تا چهار بار خوب بشویید …. بعد با یک پیمانه آب و کمی نمک بعد برنج را خیس نمایید تا ساعتی خوب خیس بخورد . برنج را در قابلمه روی شعله بگذارید تا خوب بپزد و برنجها به اصطلاح بشکفد… در یک ظرف دیگر نشاسته گندم را با شیر سرد مخلوط کنید سپس سرد سرد به آن زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ( حدودا ۲ دقیقه با همزن دستی هم بزنید) سپس این مخلوط را روی گاز گذاشته تا گرم شدن مخلوط فوق مرتب هم بزنید … مایه شیر که گرم شد با شکر به برنج پخته شده اضافه نمایید و بعد وانیل یا سقز سفید را نیز اضافه نمایید …..حدودا این مخلوط را ربغ ساعت دیگر بپزید …. ( گاهی هم بزنید تا ته نگیرد) …. بعد مایع فوق را در ظرفهای کوچک بریزید و بگذارید هنک شود…. لازم به توضیح است این دسر را می توان در ظروف سفالی کوچک بریزید کمی بعد از سرد شدن و به مدت بیست دقیقه در فر بگزارید و وقتی روی دسر طلایی شد از فر خارج کنید و نیمه گرم یا سرد سرو نمایید …. این دسر از غذاهای محلی و سنتی ترکیه است اما در بیشتر کشورهای دنیا درست می شود.

  2. ۲

    نكته: آرد سمولینا یا آرد بلغور همان آرد ايرميك ميباشد

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)