جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورش قیمه

fo292

خورشت قیمه یکی از خورشت های پر طرفدار و پایه ثابت اکثر مهمانی های ما ایرانی ها میباشد.در این پست قصد داریم این خورشت خوشمزه را آموزش دهیم.برای درست کردن این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم:

 

 

مغز ران گوساله يا گوسفند ۷۵۰ گرم
لپه ۱۰۰ گرم
پياز سرخ کرده ۲ قاشق غذاخوری
ليموعمانی ۴ تا ۵ عدد
سیب زمینی ۵ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
روغن به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

 

چگونگی پخت:

پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ريز کرده سپس با پياز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ريزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به اين ترتيب کمی سرخ می کنیم.

 

اين عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نمايد. گوشت را داخل ظرف می ريزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشيده شود، بعد دو ليوان آب می ریزیم.

 

کمی نمک و فلفل و ليمو عمانی را به آن اضافه می کنيم و می گذاریم با يک حرارت ملايم پخته شود و کاملا” جا بیافتد.دقایقی قبل از سرو کردن میتوان مقداری دارچین به خورشت افزود. سيب زمينی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ می کنيم و در حین سرخ کردن کمی نمک می زنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)