جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورشت چینی

خورشت چینی

امروز قصد داریم یک خورشت متفاوت و خوشمزه چینی را آموزش دهیم.این خورشت با گوشت گوساله درست میشود.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :
گوشت راسته گوساله پخته     یک پیمانه
فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای و قارچ پخته خرد شده      از هر کدام یک پیمانه
آرد ذرت     یک قاشق سوپخوری
سویا سس      سه تا چهار قاشق سوپخوری
سیر     دو یا سه حبه
کره     ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل     به میزان لازم

 

طرز تهیه :
اول سیر و کره را کوبیده نرم کرده و روی حرارت بگذارید. سپس گوشت پخته را ریخته تا آبش کشیده شود. سویا سس، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کرده تا بپزد. نصف قارچ را بریزید و وقتی کاملا پخت و غلیظ شد. بقیه قارچ‌ها را ریخته و کمی هم بزنید، اکنون خورش آماده است. این خورش را می‌توان با برنج هم میل کرد.

 

شما می توانید این خورش را با برنج ساده میل کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)