افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه خورشت هویج و آلو

3176_646

امروز قصد داریم یک خورشت خوشمزه و متفاوت را به شما عزیزان آموزش دهیم.معمولا خانم ها از پختن غذاهای تکراری شاکی هستند امروز طرز تهیه خورشت هویج و آلو را به شما عزیزان آموزش میدهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم :

  • هويج درشت: ۴ تا ۵ عدد
  • آلو خورشي: حدود ۵۰۰ گرم
  • فيله‌مرغ: حدود يك كيلوگرم
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • شكر: به ميزان دلخواه
  • زرشك: حدود نصف فنجان
  • پياز سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك: به ميزان دلخواه
  • چوب دارچين: ۲ شاخه
  • زعفران آب‌كرده:  ۲ قاشق غذاخوري

 

روش تهیه

ابتدا هويج‌ها را پوست كنده، به صورت حلقه‌اي برش مي‌دهيم و با مقداري آب و نمك را مي‌پزيم. مرغ‌ها را با كره سرخ  كرده، سپس پياز سرخ شده را به آن اضافه مي‌كنيم. آلو را نيز جداگانه مي‌پزيم و مرغ‌ها را داخل آلو قرار مي‌دهيم و مقداري شكر و نمك به آن اضافه مي‌كنيم. زرشك و چوب دارچين را نيز داخل خورش قرار داده و اجازه مي‌دهيم تا كمي بجوشد و جا بيفتد.
هويج پخته شده را با خورش مخلوط كرده و اجازه مي‌دهيم تا بجوشد و طعم خورش به خورد هويج‌ها برود، وقتي كه آب خورش غليظ شد، آماده است و مي‌توانيم آن را سرو كنيم. دقت مي‌كنيم زعفران را كمي قبل از جاافتادن خورش به آن اضافه كنيم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *