جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورشت فسنجان

fo5

خورشت فسنجان یکی از خورشت های اصیل و پر طرفدار ایرانی میباشد که مزه بسیار خوبی دارد.امروز تصمیم داریم طرز تهیه این خورشت خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.برای تهیه این خورشت با ما همراه باشید

مواد لازم : برای ۸ الی ۱۰ نفر

 

 

مرغ۱ عدد
روغن۱۵۰ گرم
مغز گردو۷۵۰ گرم
پیاز۳ عدد
رب انار۳۵۰ گرم
گلپر(به دلخواه)یک چهارم قاشق چایخوری
زعفرانبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :
مرغ را بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید . گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید . نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید . در صورت تمایل می توانید به رب انار ۲ قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد . این خورش را با ماهی هم می شود تهیه کرد . در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید . ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد .

 

در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد .
برای اینكه خورش خوش رنگ شود می توان یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.
یادآوری: در صورتی كه گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج كرد تا با شعله ملایم كاملاً بپزد و جا بیفتد( كم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.
در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یك استكان آب خنك به آن اضافه می كنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند.شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این كار را انجام دهید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)