جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورشت بوقلمون خوشمزه و لذیذ

بوقلمون

امروز قصد داریم یک خورشت خوشمزه و لذیذ با گوشت بوقلمون را به شما عزیزان آموزش دهیم..پخت این غذا بسیار راحت میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

 گوشت بوقلمون  ۳۰۰ گرم
 سیب‌زمینی  دو عدد
 شوید خشک  دو قاشق غذاخوری
 پیاز خلال شده  یک عدد
 تخم آفتا‌ب‌گردان  یک قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه خورش بوقلمون  :
گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.
وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.
در ضمن، می‌توانید این خورش را با نان و برنج میل کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)