جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه حلوای آلبالوی خوش رنگ

حلوا

شاید با شنیدن نام حلوای آلبالو تعجب کنید اما این حلوا یکی از حلواهای شیک و خیلی خوشمزه ای است که امروز تصمیم دارم آن را آموزش دهیم.برای تهیه این حلوا با ما همراه باشید

مواد لازم برای حلوای آلبالو :

 

  آرد سفید شیرینی پزی ۲۰۰ گرم
 آرد سنگک ۴۰ گرم
 آب ۳۵۰ میلی لیتر
 شکر ۳۰۰ گرم
مارگارین۲۲۵ گرم
روغن مایع۸۰ میلی لیتر
آلبالو بدون هسته۳۰۰ گرم
جوهرلیمو۱ قاشق چایخوری
رنگ آلبالوییچند قطره
شربت آلبالو۲۰۰ میلی لیتر

 

روش تهیه حلوای آلبالو :
ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت می‌دهیم تا کاملا برشته شود. سپس آن را الک کرده، کنار می‌گذاریم.

آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت می‌دهیم که بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نکند. در قابلمه‌ای گود آب، شربت، شکر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط کرده، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید.

داخل تابه‌ای که می‌خواهیم حلوا را تهیه کنیم کره را ذوب کرده، آردها را داخل آن الک می‌کنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌کنیم و یک دقیقه تفت می‌دهیم.

حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده، هم می‌زنیم تا جایی که حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر می‌داریم و آن را با آلبالو و ترافل های شکلاتی و ورق طلای خوراکی تزیین می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)