جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه حلوای آرد گندم

5nmmktfkynsq77jin1s5

حلوای آرد گندم یکی از خوشمزه ترین حلواهاست.این حلوا در تمام مراسم ها از قبیل وفات شهادت ماه رمضان و نذری استفاده میشود.امروز قصد داریم این حلوای خوشمزه را آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  •   آرد گندم (آرد سنگک): ۷۵۰ گرم
  •    کره: ۴۰۰ گرم
  •    روغن مایع: ۲۵۰ میلی‌لیتر (یک لیوان)
  •    آب: یک‌لیتر (۴ لیوان)
  •    شکر: یک کیلو
  •    زعفران آب کرده: یک‌چهارم استکان
  •    هل یا گلاب: به میزان دلخواه

روش تهیه :

ابتدا کره و روغن مایع را در ظرفی که بهتر است مسی باشد می‌ریزیم تا کره ذوب شود، سپس آرد  را به آن اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم آنقدر به‌هم می‌زنیم تا بوی خامی آرد برنج کاملا گرفته شود و رنگ آن برگردد (طلایی شود.) در این مرحله آب را به همراه شکر و زعفران و درصورت تمایل هل و گلاب مخلوط می‌کنیم و روی حرارت به جوش می‌آوریم، سپس آرد سرخ شده را از روی حرارت برمی‌داریم و شربت حاصل را بسیار با احتیاط و به‌تدریج به آرد اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم، اگر حلوا سفت بود که باز هم شربت اضافه می‌کنیم و اگر شل بود، ۲ تا ۳ دقیقه دیگر آن را روی حرارت به‌هم می‌زنیم. در این زمان به این نکته دقت می‌کنیم که حلوا مدت زیادی روی حرارت نماند، چون شربت آن می‌سوزد. نکته دیگری که در مورد حلوا باید دقت کنیم، خوب سرخ شدن آرد آن است چون در غیر این صورت حلوا، روغن نمی‌اندازد و آرد روغن را پس نمی‌دهد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید