جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه حلوای آرد گندم

5nmmktfkynsq77jin1s5

حلوای آرد گندم یکی از خوشمزه ترین حلواهاست.این حلوا در تمام مراسم ها از قبیل وفات شهادت ماه رمضان و نذری استفاده میشود.امروز قصد داریم این حلوای خوشمزه را آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  •   آرد گندم (آرد سنگك): ۷۵۰ گرم
  •    كره: ۴۰۰ گرم
  •    روغن مايع: ۲۵۰ ميلي‌ليتر (يك ليوان)
  •    آب: يك‌ليتر (۴ ليوان)
  •    شكر: يك كيلو
  •    زعفران آب كرده: يك‌چهارم استكان
  •    هل يا گلاب: به ميزان دلخواه

روش تهیه :

ابتدا كره و روغن مايع را در ظرفي كه بهتر است مسي باشد مي‌ريزيم تا كره ذوب شود، سپس آرد  را به آن اضافه مي‌كنيم و با حرارت ملايم آنقدر به‌هم مي‌زنيم تا بوي خامي آرد برنج كاملا گرفته شود و رنگ آن برگردد (طلايي شود.) در اين مرحله آب را به همراه شكر و زعفران و درصورت تمايل هل و گلاب مخلوط مي‌كنيم و روي حرارت به جوش مي‌آوريم، سپس آرد سرخ شده را از روي حرارت برمي‌داريم و شربت حاصل را بسيار با احتياط و به‌تدريج به آرد اضافه مي‌كنيم و به هم مي‌زنيم، اگر حلوا سفت بود كه باز هم شربت اضافه مي‌كنيم و اگر شل بود، ۲ تا ۳ دقيقه ديگر آن را روي حرارت به‌هم مي‌زنيم. در اين زمان به اين نكته دقت مي‌كنيم كه حلوا مدت زيادي روي حرارت نماند، چون شربت آن مي‌سوزد. نكته ديگري كه در مورد حلوا بايد دقت كنيم، خوب سرخ شدن آرد آن است چون در غير اين صورت حلوا، روغن نمي‌اندازد و آرد روغن را پس نمي‌دهد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)