جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه جوجه کباب به روش لاری

جوجه کباب به روش لاری

لار یکی از شهرهای استان فارس میباشد.امروز قصد داریم یک جوجه کباب خیلی خوشمزه به روش لاری ها را به شما عزیزان آموزش دهیم.پیشنهاد میکنم حتما این جوجه سیخی را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم جوجه کباب لاری :
مرغ متوسط : ۱ عدد
ماست پر چرب : یک و نیم پیمانه
تخم گشنیز : ۱ ق غ
زعفران آب زده : ۱ ق غ
پیاز متوسط : ۲ عدد
فلفل پاپریکا : ۱ ق غ
لیمو ترش تازه : ۲ عدد
روغن زیتون یا روغن مایع : نصف پیمانه
نمک و فلفل قرمز

 

طرز تهیه جوجه کباب :

 

۱ – مرغ را پاک کرده پوست آن را جدا کرده به تکه های کوچک تقسیم کنید و بشورید کنار بگذارید تا آب آن برود.

۲ – تکه های مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لابه لای آن پیاز های اسلایس شده به صورت حلقه ای بریزید .

۳ – لیمو ها را چهار تکه کرده با دست آب آن را به مرغ اضافه کنید و پوست آن را نیز لا به لای مرغ ها قرار دهید.

۴ – ماست را نیز لا به لای مرغ ها ریخته و خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ ها به ماست آغشته شوند .

۵ – فلفل قرمز ، فلفل پاپریکا ، نمک را نیز به مواد بیفزایید.تخم گشنیز ها را نیز با دست خرد کرده و اضافه کنید .

۶ – در آخر روغن و زعفران آب زده را به مواد بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید (زعفران به دلیل عطر زیاد کمی مزه مرغ را عوض میکند اگر مایل هستید که مزه مرغ زیاد تغییر نکند میتوانید به جای زعفران از رنگ غذا یا ریشه زغفران که عطر کمتری دارد استفاده کنید یا جوجه را ساده بخوابانید)

۷ – در ظرف را بسته و حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم مواد به خورد مرغ برود.

۸ – قبل از به سیخ کشیدن مرغ ها نمک آن را چشیده و جوجه ها را به سیخ بکشید.

۹ – توجه کنید تکه های مختلف مرغ زمان متفاوتی برای کباب شدن دارند پس بر روی یک سیخ از تکه های همگن استفاده کنید به این معنی که به طور مثال تکه های استخوانی را با هم به سیخ بکشید یا تکه هایی که مرغ یک تکه اند را کنار هم بگذارید .

۱۰ – مرغ ها را به سیخ زده و روی منقل (ترجیحا ذغالی) قرار دهید و به مرور زیر و رو کرده تا دو طرف سیخ به یک اندازه حرارت دیده و متناسب با هم کباب شوند.

۱۱ – برای سس روی کباب در ظرفی کره را آب کرده زعفران و آب لیمو را بیفزایید کمی حرارت دهید تا غلیظ شود .

۱۲ – بعد از ۱۵ دقیقه که کبابها تقریبا آماده شد با یک قلم مو سس را روی کباب ها بدهید و کمی حرارت دهید . دو طرف کباب ها را که خوب به سس آغشته کردید و حرارت دادید تا سس به خورد آن برود از روی منقل بردارید و در ظرف مناسبی سرو نمایید.

۱۳ – اگر مقدار جوجه ها زیاد است در یک قابلمه نان بگذارید و جوجه های کباب شده را در قابلمه بریزید تا سرد نشوند و وقتی تمام جوجه ها کباب شد همه را با هم در ظرف مناسب سرو نمایید.

۱۴ – میتوانید در سیخ جدا گوجه ها را به سیخ کشیده و بر روی منقل کباب کنید.

۱۵ – میتوان در بین جوجه ها گوجه ، پیاز و یا فلفل دلمه ای را به سیخ بکشید و کباب کنید تا زیبایی و رنگ زیبا به کباب بدهد.

۱۶ – در پایان به جای فلفل پاپریکا میتوان از ادویه تندوری که مخصوص کباب است استفاده نمایید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)