جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه جوجه چینی

جوجه چینی

جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه و خیلی راحتی هست که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای ۴ نفر :

 

فیله مرغ : ۵۰۰ گرم

پودر سوخاری : به میزان لازم

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

نمک : کمی به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

زعفران : به میزان لازم

 

 

طرز تهیه  برای تهیه جوجه چینی :

 

مواد لازم براى خواباندن فیله ها درون ان

پیاز رنده شده درشت : یک عدد

عسل : یک قاشق غذاخوری

نمک و ادویه دلخواه ( زنجبیل . تازه . سیر . )

زعفران دم شده : یک قاشق غذاخوری غلیظ

 

 

طرز تهیه جوجه چینی :

فیله‌هاى مرغ را در یک کیسه پلاسیک با این مواد ترکیب کرده و براى حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.

 

روش خانگی تهیه پودر سوخاری :

به این شکل که نان باگت را به قطعات باریک برش می‌دهیم و در فر داغ قرار داده تا کمى برشته شوند و بعد از اینکه خوب در محیط خنک شدند، داخل غذا ساز ریخته و چند بار آن را خرد می‌کنیم تا یکدست شوند در نهایت داخل یک سبد با سوراخ‌هاى خیلى ریز ریخته تا یکدست شوند (الک کردن ) وکنار گذاشته و بسته به نیاز، به مقدارى از آن نمک وادویه اضافه می‌کنیم وحتماً مقدارى هم سادهء آن را کنار گذاشته براى مصارف شیرنى‌پزى .

فیله‌هاى خوابانده شده را بیرون آورده و داخل آنها سیخ چوبى کرده و کنار می‌گذاریم . سفیده تخم مرغ را با کمى نمک خوب می‌زنیم تا کف کند ( در صورتى که دوست داشته باشید کمى هم زعفران و فلفل ) و کنار دستمان قرار می‌دهیم براى راحتى کار می‌شود این سفیده را درون یک بشقاب تخت بریزید .
فیله ها به سیخ بکشید و درون تخم مرغ بگذارید سپس در پودر سوخارى و مجددا درون سفیده تخم مرغ بگذارید و بعد در داخل روغن زیاد و داغ سرخ قرار دهید.

پس از سرخ شدن فیله‌ها را به روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود میتوانید با سبزی و سس دلخواه جوجه چینی را داغ سرو کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)