جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه جوجه شکم پر بریانی

506348_oSTm1A93

جوجه شکم پر یکی از خوشمزه ترین و شیک ترین غذاهاست.امروز قصد داریم طرز تهیه این غذای خیلی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • جوجه درسته: یک عدد
  • پیاز متوسط:  ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد کوچک
  • جعفری و ساقه کرفس: به میزان لازم
  • زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش:  ۲ قاشق غذاخوری
  • سویا سس:  ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: به مقدار لازم

روش تهیه :

ابتدا داخل شکم جوجه را کاملا خالی کرده و می‌شوییم. پیاز و فلفل دلمه‌ای را به شکل انگشتی خرد می‌کنیم، یک دسته جعفری را با چند شاخه کرفس و ۲ عدد گوجه فرنگی به همراه پیاز و فلفل داخل شکم مرغ می‌ریزیم. ۲ ساق مرغ را به یکدیگر بسته، سویا سس، آب لیمو ترش و زعفران را با هم مخلوط می‌کنیم و روی سطح مرغ را با این مواد آغشته می‌کنیم. در نهایت مقداری روغن زیتون را روی جوجه ریخته و به‌مدت ۲ تا ۳ ساعت روی پنجره فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید