جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه جوجه شکم پر بریانی

506348_oSTm1A93

جوجه شکم پر یکی از خوشمزه ترین و شیک ترین غذاهاست.امروز قصد داریم طرز تهیه این غذای خیلی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • جوجه درسته: يك عدد
  • پياز متوسط:  ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌اي: يك عدد
  • گوجه فرنگي: ۲ عدد كوچك
  • جعفري و ساقه كرفس: به ميزان لازم
  • زعفران آب كرده: ۲ قاشق غذاخوري
  • آب ليمو ترش:  ۲ قاشق غذاخوري
  • سويا سس:  ۴ تا ۵ قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون: به مقدار لازم

روش تهیه :

ابتدا داخل شكم جوجه را كاملا خالي كرده و مي‌شوييم. پياز و فلفل دلمه‌اي را به شكل انگشتي خرد مي‌كنيم، يك دسته جعفري را با چند شاخه كرفس و ۲ عدد گوجه فرنگي به همراه پياز و فلفل داخل شكم مرغ مي‌ريزيم. ۲ ساق مرغ را به يكديگر بسته، سويا سس، آب ليمو ترش و زعفران را با هم مخلوط مي‌كنيم و روي سطح مرغ را با اين مواد آغشته مي‌كنيم. در نهايت مقداري روغن زيتون را روي جوجه ريخته و به‌مدت ۲ تا ۳ ساعت روي پنجره فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)