جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

2602

ته چین را همه ما ایرانی ها دوست داریم.امروز قصد داریم طرز تهیه یک ته چین خوشمزه را به شما آموزش دهیم.ته چین قارچ و بادمجان خیلی خوشمزه و مقوی میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم:

برنج ۲ لیوان
ماست ۱ لیوان سرخالی
روغن نصف لیوان یا ۱۲۵ میلی‌لیتر
زرده‌ی تخم‌مرغ ۳ عدد
زعفران دم‌کرده به اندازه لازم
قارچ ۲۰۰ گرم
بادمجان ۳ عدد متوسط (حلقه شود)
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
آب‌لیموترش ۱ قاشق غذا‌خوری
پیازداغ، زرشک، خلال بادام، خلال پسته برای تزیین

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را سرخ کنید. قارچ‌ها را با آب لیموترش و کمی نمک در روغن تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
برنج خیس کرده را آبکش کنید. (برنج را زنده بر دارید) ماست، زرده تخم‌مرغ، زعفران، نمک، دوسوم از روغن (ذوب‌شده و سرد‌شده) و یک‌سوم از برنج را به‌طور کامل باهم مخلوط کنید. در قابلمه‌ای نچسب باقی مانده‌ی روغن را بریزید. سپس از مواد ته‌چین در آن ریخته و کاملاً صاف کنید.
روی مواد ته‌چین، بادمجان‌های سرخ شده را بچینید و کمی نمک بپاشید. ‌یک‌سوم دیگر از برنج سفید را روی بادمجان‌ها بریزید و صاف کنید. قارچ‌های تفت داده را بریزید و صاف کنید. قارچ‌های تفت‌داده را با پیاز‌داغ روی برنج سفید بریزید، دوباره صاف کنید. کمی روغن و آب و زعفران را با هم مخلوط کنید و به‌صورت نقطه‌ای روی برنج دهید. درب قابلمه را گذاشته و روی حرارت زیاد بگذارید. همین‌که صدای ته‌چین درآمد روی حرارت ملایم (با شعله پخش‌کن) گذاشته تا به مدت ۴۵دقیقه کاملاً دم بکشد. در ظرف دلخواه ته‌چین را برگردانید و با کمی پیاز داغ، خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین کنید.
زرشک را پاک کرده و بعد از چند بار شستن در آبکش بریزید.
در تابه‌ای کوچک یک قاشق روغن را روی حرارت ملایم کمی داغ کنید، زرشک را به روغن اضافه کرده، به مدت ۳۰ثانیه تفت دهید، سپس زعفران را افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دادن را ادامه دهید.
خلال بادام را برای تزیین از قبل خیس کنید تا نرم شود، سپس در آبکش بریزید و بعد در کمی روغن به مدت ۲تا۳ دقیقه تفت دهید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید