جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه تخم مرغ فنجانی

3193_404

امروز قصد داریم تخم مرغ فنجانی را آموزش دهیم.یک صبحانه متفاوت و خوشمزه و راحت.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • كره:  ۲ قاشق غذاخوري
  • نان گندم: ۸ تكه
  • تخم‌مرغ: ۸ عدد متوسط
  • خامه: ۸ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهیه :

۱٫ فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد قرار دهيد.
۲٫ ۸ فنجان مافين را با كره آغشته كنيد.
۳٫ كره را به نان ماليده و هر تكه را داخل ظرف قرار دهيد. دقت كنيد سمت كره زده شده در فنجان به بيرون باشد.
۴٫ حدود ۲ تا ۳ دقيقه در فر قرار دهيد.
۵٫ فنجان را بيرون آورده و در هركدام يك تخم‌مرغ قرار دهيد.
۶٫ كمي خامه روي هر تخم‌مرغ بريزيد.
۷٫ با نمك و فلفل آن را طعم دار كنيد.
۸٫ دوباره حدود۱۰ تا ۱۲ دقيقه فنجان محتوي نان و تخم‌مرغ را در فر قرار دهيد تا وقتي كه سفيده تخم‌مرغ ببندد.
۱۰٫ نان را از فنجان خارج كرده و سرو كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)