جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه بال مرغ کنتاکی

957o19cen55fx70om8in

معمولا  بال مرغ را در سوپ و یا جوجه کباب استفاده میکنیم.ما امروز قصد داریم بال مرغ به صورت کنتاکی را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوار م که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:
  •   بال مرغ: حدود ۲۰ عدد
  •   زعفران آب كرده: ۲ قاشق غذاخوري
  •   آب ليمو ترش: يك قاشق غذاخوري
  •   پودر كنتاكي اسپايسي: به ميزان لازم
  •   نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم

روش تهيه:

ابتدا بال‌هاي مرغ را خوب شسته و تميز مي‌كنيم سپس داخل كاسه‌اي بزرگ ريخته و با زعفران و آب ليمو و نمك و فلفل آن‌ها را مزه‌دار مي‌كنيم. در ظرف را مي‌بنديم و مواد را حدود ۲ ساعت در يخچال استراحت مي‌دهيم تا بال‌ها مزه دار شوند.

پس از اين مدت بال‌ها را داخل پودر كنتاكي غلتانده و در روغن داغ فراوان شناور و سرخ مي‌كنيم. هميشه بال كنتاكي را به همراه انواع پنير و سيب زميني سرخ كرده سرو مي‌كنيم.

نكته: آماده كردن اين بال‌ها كار بسيار سريع و ساده‌اي است و معمولا در همه خانواده‌ها طرفدار زيادي نيز دارد. فقط بايد دقت كنيم كه آن‌ها را تازه آماده كرده و داغ داغ سرو كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)