جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه بال مرغ کنتاکی

957o19cen55fx70om8in

معمولا  بال مرغ را در سوپ و یا جوجه کباب استفاده میکنیم.ما امروز قصد داریم بال مرغ به صورت کنتاکی را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوار م که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:
  •   بال مرغ: حدود ۲۰ عدد
  •   زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  •   آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
  •   پودر کنتاکی اسپایسی: به میزان لازم
  •   نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا بال‌های مرغ را خوب شسته و تمیز می‌کنیم سپس داخل کاسه‌ای بزرگ ریخته و با زعفران و آب لیمو و نمک و فلفل آن‌ها را مزه‌دار می‌کنیم. در ظرف را می‌بندیم و مواد را حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم تا بال‌ها مزه دار شوند.

پس از این مدت بال‌ها را داخل پودر کنتاکی غلتانده و در روغن داغ فراوان شناور و سرخ می‌کنیم. همیشه بال کنتاکی را به همراه انواع پنیر و سیب زمینی سرخ کرده سرو می‌کنیم.

نکته: آماده کردن این بال‌ها کار بسیار سریع و ساده‌ای است و معمولا در همه خانواده‌ها طرفدار زیادی نیز دارد. فقط باید دقت کنیم که آن‌ها را تازه آماده کرده و داغ داغ سرو کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید