افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه بال مرغ کنتاکی

چگونه بال مرغ را سرخ کنیم؟

طرز تهیه بال مرغ کنتاکی

957o19cen55fx70om8in

معمولا  بال مرغ را در سوپ و یا جوجه کباب استفاده میکنیم.ما امروز قصد داریم بال مرغ به صورت کنتاکی را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوار م که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:
مواد لازم مقدار لازم
بال مرغ حدود ۲۰ عدد
  زعفران آب كرده ۲ قاشق غذاخوري
  آب ليمو ترش يك قاشق غذاخوري
پودر كنتاكي اسپايسي به ميزان لازم
  نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
همچنین بخوانید: طرز تهیه بال مرغ کنجد زده

روش تهيه:

ابتدا بال‌هاي مرغ را خوب شسته و تميز مي‌كنيم سپس داخل كاسه‌اي بزرگ ريخته و با زعفران و آب ليمو و نمك و فلفل آن‌ها را مزه‌دار مي‌كنيم. در ظرف را مي‌بنديم و مواد را حدود ۲ ساعت در يخچال استراحت مي‌دهيم تا بال‌ها مزه دار شوند.

پس از اين مدت بال‌ها را داخل پودر كنتاكي غلتانده و در روغن داغ فراوان شناور و سرخ مي‌كنيم. هميشه بال كنتاكي را به همراه انواع پنير و سيب زميني سرخ كرده سرو مي‌كنيم.

نكته: آماده كردن اين بال‌ها كار بسيار سريع و ساده‌اي است و معمولا در همه خانواده‌ها طرفدار زيادي نيز دارد. فقط بايد دقت كنيم كه آن‌ها را تازه آماده كرده و داغ داغ سرو كنيم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *