جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه باقلوای خرما و گردو

baklava_pic1

باقلوای خرما و گردو یک دسر خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم ان را آموزش دهیم مواد اصلی این دسر شیک خرما و گردو میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن این دسر لذت ببرید

مواد لازم:

  •  خمیر یوفکا باقلوا: ۳۰ ورق ۱۰×۲۰
  •  خرما: ۳۰ عدد
  •  گردو: ۸ عدد
  •  کره: ۵۰ گرم
  •  شربت قوام آمده: به میزان لازم
  •  روغن مایع: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  •  پودرپسته: به میزان لازم برای تزئین

روش تهیه :

ابتدا ورق‌های یوفکا را به ابعاد ۱۰×۲۰ سانتی‌متر تقسیم کرده سپس هر گردو را به ۴ قسمت تقسیم می‌کنیم. خرماها را از هسته گرفته و میان آن‌ها را یک‌چهارم از یک گردو قرار می‌دهیم. خرمای مغزدار را یک طرف خمیر گذاشته از ۲ طرف لای خرما تا می‌کنیم و خرما را لوله می‌کنیم تا خمیر تمام شود. کمی کره به انتهای خمیر می‌زنیم و آن را می‌چسبانیم تا باز نشود. رول‌های آماده شده را داخل ظرفی مناسب که در فر بگذاریم می‌چینیم، باقی مانده کره را ذوب کرده و با روغن مایع مخلوط می‌کنیم و روی مواد می‌ریزیم، باقلواها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. پس از پخت روی تمام باقلواها شربت می‌ریزیم و با پودر پسته تزئین می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید