آیا از خوردن صبحانه تکراری خسته شده اید؟ ما امروز املت ژامبون را به شما عزیزان آموزش میدهیم.این املت بسیار خوشمزه و راحت و متفاوت میباشد امیدوارم که از خوردن این املت لذت ببرید
- زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
- زمان پخت: ۳۰ دقیقه
- مقدار: ۴ نفر
- آرد: یک پیمانه
- کره: ۲ عدد ۵۰ گرمی
- نمک: یکدوم قاشق چایخوری
- آب سرد: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- میزان کالری:۴۰۰ کالری
آمادهسازی خمیر: اول آرد سفید را خوب الک کرده و با کره مخلوط میکنیم و با دست وَرز میدهیم تا کره به صورت مهرههای تسبیح درآید. بعد آب را یکقاشق یکقاشق به آرد اضافه میکنیم تا آرد تمام آب را به خود جذب کند. پس از این نمک را اضافه میکنیم و خمیر را حدود ۲۰ دقیقه ورز میدهیم تا حدی که خمیر به دستمان نچسبد و کاملا نرم شود.
مرحله دوم:
وقتی خمیر حاضر شد، آن را به مدت ۲ ساعت درون یخچال میگذاریم تا خوب به عمل آید. بعد از این ۲ ساعت، روی قالب کمی آرد پاشیده و با وردنه خمیر را به شکل صاف و نازک در میآوریم، طوری که لبه خمیر حدود یک سانتیمتر از قالب بیرون بیفتد. فوت آشپزی (سپس یک ورق روغنی روی خمیر میگذاریم و روی آن را با مقداری لوبیای خشک میپوشانیم. این کار جلوی پف کردن خمیر را در هنگام پخت میگیرد.)
روی گاز: خمیر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه درون فِر قرار میدهیم تا زمانی که خمیر، به رنگ طلایی کمرنگ و نیمه پخت در بیاید. سپس خمیر را بیرون آورده تا خنک شود و بعد لوبیا و کاغذ روغنی را از روی خمیر برمیداریم و حال خمیر ما آماده است.
نکته سلامتی
طبق ذائقه خود و برای سلامتی بیشتر، میتوانید این املت را با مواد موردعلاقه خود درست کرده و اسفناج یا تره را جایگزین سوسیس کنید و املت سوسیس را تبدیل به املت سبزیجات کنید.