جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه املت لقمه ای

fo3638

این املت بسیار خوشمزه و شیک میباشد.پیشنهاد میکنم حتما برای صبحانه آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.برای تهیه این املت با ما همراه باشید

 

مواد لازم برای املت لقمه ای :

 

 ژامبون گوشت ۹۰% یا گوشت چرخ کرده۴۵۰ گرم
 تخم مرغ ۱۰ عدد
 کنسرو لوبیا۱ قوطی
فلفل دلمه ای۱ عدد
روغن۱ قاشق
پنیر چدار۳۰۰ گرم
نان پیتا یا تافتون۱۰ عدد

طرز تهیه املت لقمه ای برای صبحانه :
در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.

فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید.
سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.

لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.
نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.

حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید.
در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید.
سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)