افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه اشپل شور

در این پست قصد داریم طرز تهیه اشپل شور را به شما آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

 

اشپيل خام ماهي سفيد دو عدد
نمک دو پيمانه
ورق A4 چهار ورق

 

 

طرز تهيه :

 

 

اشپيل را طوري مي‌شوييم كه كيسه آن آسيب نبيند و بعد از خشك كردن اشپيل دو ورق كاغذ A4 را در ته ظرف مناسب انداخته و يك لايه نمك به قطر دو سانتي‌متر مي‌پاشيم و اشپيل را روي آن قرار مي‌دهيم و بقيه نمك را روي اشپيل مي‌پاشيم طوري كه اشپيل ديده نشود. دو ورق A4 بعدي را روي اشپيل قرار مي‌دهيم، در ظرف را بسته بعد از ۱۰ روز در دماي معمولي اشپيل آماده مصرف مي‌باشد.

 

 

نكته:

 

براي گرفتن شوري اشپيل آن را در يك ظرف روي بخار آب قرار داده (به طريق بن‌ماري) بعد از ۲۰ دقيقه بر مي‌داريم.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *