جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه اشپل شور

در این پست قصد داریم طرز تهیه اشپل شور را به شما آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

 

اشپیل خام ماهی سفید دو عدد
نمک دو پیمانه
ورق A4 چهار ورق

 

 

طرز تهیه :

 

 

اشپیل را طوری می‌شوییم که کیسه آن آسیب نبیند و بعد از خشک کردن اشپیل دو ورق کاغذ A4 را در ته ظرف مناسب انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی‌متر می‌پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می‌دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می‌پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود. دو ورق A4 بعدی را روی اشپیل قرار می‌دهیم، در ظرف را بسته بعد از ۱۰ روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می‌باشد.

 

 

نکته:

 

برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن‌ماری) بعد از ۲۰ دقیقه بر می‌داریم.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید