جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه استیک با سیر

64431426689846403148

امروز قصد داریم یک استیک خوشمزه و آبدار با سیر را آموزش دهیم .این استیک بسیار خوشمزه و مخصوص مهمان های شیک میباشد امیدوارم که از خوردن این غذا لذت ببرید.

مواد لازم :
  • سير: ۱تا ۲ بوته كامل
  • ريحان ساطوري: ۳ تا ۴ قاشق مرباخوري
  • رزماري تازه: ۱قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون يا روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
  • فلفل سياه: ۱تا ۲ قاشق مرباخوري
  • راسته گوساله: ۷۵۰گرم

روش تهیه :

با كارد تيز يك سانتي‌متر بالاي سيرها را ببريد تا بوته سير بشكفد و دانه‌ها از هم فاصله بگيرند. قطعه فويلي را به ابعاد ۴۵×۵۰ سانت ببريد. سپس از طول فويل را دولا كنيد و به چهارگوشي با طول و عرض ۲۵ سانت درآوريد. سير را در آن قرار دهيد سپس به ترتيب ريحان، رزماري و روغن را روي سيرها بريزيد. فويل‌ را به صورت دولا جمع كنيد و مخلوط سير را در آن بپيچيد. فويل را محكم كنيد تا طعم سير خارج نشود. براي كباب كردن سيرها، سيرها را در كباب‌پز زغالي و اگر در دسترس نبود روي توري كبابي روي منقل زغالي بگذاريد يا در فر حدود ۳۰‌دقيقه با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد بگذاريد تا حس كنيد وقتی  سيرها را فشار مي‌دهيد خوب له مي‌شوند. گاهي فويل‌ها را جابه‌جا كنيد و بچرخانيد و چربي گوشت را پاك كنيد. زير و روي گوشت نمك و فلفل بپاشيد و با دست‌تان نمك و فلفل را به همه نقاط گوشت بماليد. گوشت را به سيرها اضافه كنيد. براي كباب كردن اين گوشت لازم است حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه (بستگي به لطافت گوشت دارد) روي كباب‌پز گذاشته يا روي توري و روي منقل فويل را بچرخانيد يا در فرم گرم شده با شعله پايين بگذاريد. براي سرو، گوشت را ببريد، سيرها را برداريد، روغن كف فويل را نگه داريد. سيرها را له كنيد و با مخلوط روغن در كنار كباب با نان يا برنج سرو كنيد. (براي۶ نفر)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)