جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

آبگوشت

معمولا همه ایرانی ها آبگوشت را دوست دارند ما امروز پیشنهاد ویژه ای را برای شما عزیزان داریم.قصد داریم یک غذای ویژه و خوشمزه را آموزش دهیم پیشنهاد میکنم حتما این غذا را امتحان کنید و لذت ببرید

در آبگوشت زیره هیچ خبری از نخود و لوبیا و سیب زمینی در آن نیست. فقط گوشت است و زیره و کمی سیر. اگر دلتان می‌خواهد یک آبگوشت ناب، قدیمی و سنتی بخورید حتماً مدل زیره ای آن را امتحان کنید.

 

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر :

 

گوشت آبگوشتی ۴۰۰ گرم
 پیاز۱ عدد
 سیر۳ حبه
 پودر زیره سیاه۱ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه اندازه لازم

طرز تهیه آبگوشت زیره :
پیاز را نگینی خرد کنید و با گوشت کمی تفت دهید. لازم نیست روغن بریزید. گوشت با چربی خودش کمی تفت می‌خورد.

سیر را رنده کنید و با گوشت، پودر زیره، رب گوجه‌فرنگی، فلفل، زردچوبه و ۴ لیوان آب به مدت ۳ ساعت با شعله کم بپزد.

وقتی گوشت خوب پخت و آب آن کم شد، نمک را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، آن را از روی حرارت بردارید. کرمانی‌ها گوشت این غذا را با نان میل می‌کنند و درون آب آن نان خشک محلی ترید می‌کنند.

 

نکاتی برای پخت آبگوشت زیره :
* برای خوش طعم کردن آبگوشت می‌توانید از مرزه خشک یا ترخون خشک استفاده کنید. البته بعد از اینکه آبگوشت پخت از این سبزی های معطر استفاده کنید تا این سبزی‌ها غذایتان را تلخ نکند.

* کرمانی های قدیمی از رب گوجه استفاده نمی‌کنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ می‌دهند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)