جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



چطور سوسیس ماهی درست کنیم + مواد لازم

1

 

 

آموزش قدم به قدم تهیه سوسیس ماهی در خانه +‌عکس

روش درست کردن سوسیس ماهی به همراه مواد لازم آن

مواد لازم:

  • فیله ماهی: ۳۷۵ گرم
  • مغزنان سفید: ۶۰ گرم
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • جعفری خرد شده: ۵۰ گرم
  • پودر سیر و آویشن در مجموع: یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: دو عدد
  • زعفران دمکرده: یک قاشق سوپخوری
  • سیر: سه حبه
  • آرد سفید: به میزان لازم
  • آرد سوخاری: به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه سوسیس ماهی:

سوسیس ماهی : ابتدا مغز نان سفید را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه می کنیم. فیله ماهی را از چرخ گوشت رد کرده، سپس جعفری و سیرهای رنده شده را همراه پودر سیر، آویشن، نمک، فلفل و نصف قاشق از زعفران را با ماهی چرخ شده مخلوط کرده و ورز میدهیم.
سپس نانی را که در شیر خیسانده ایم، از شیر خارج کرده، شیراضافی آن را گرفته، سپس مغزنان را به ماهی اضافه و خوب ورز میدهیم. از سویی دیگر در ظرفی تخم مرغها را شکسته، کمی نمک، فلفل و مابقی زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا تخم مرغ از لختگی خارج شود. حالا نوبت ان است که در یک ظرف ارد سفید و در ظرف دیگری ارد سوخاری را بریزیم و سپس مواد را در دست به شکل سوسیس درآورده، ابتدا در آرد سفید، سپس در مخلوط تخم مرغ بعد در آرد سوخاری میغلتانیم. پس از ان در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا سوسیس ها طلایی شده و مغز پخت شوند.
اگر میخواهید این خوراک تند شود، به جای فلفل سیاه به آن فلفل قرمز زیاد اضافه کنید.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)