جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



سالاد هندوانه

218_1

سالاد هندوانه یکی از سالاد های خوشمزه و بسیار خوش طعمی است که امروز تصمیم داریم آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.میتوانید این سالاد را برای شب یلدا درست کنید و با اطرافیان خود آن را نوش جان کنید

مواد لازم:

 

– پیاز قرمز ۱ عدد کوچک
– لیمو ترش ۴ عدد
– هندوانه ۱۵۰۰ گرم
– پنیر فتا ۲۵۰ گرم
– ریحان ۱ دسته
– نعناع ۱ دسته
– روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
– زیتون سیاه ۱۵۰ گرم
– فلفل سیاه به میزان لازم
218_1

طرز تهیه:

 

 

۱٫ پیاز خرد شده را در ظرفی بریزید. ۲ عدد از لیمو ها را برش داده و آب آن ها را روی پیاز ها بریزید. با توجه به ذائقه تان و میزان آبدار بودن لیموها می توانید از لیموی بیشتری استفاده کنید.

۲٫ در ظرفی دیگر، هندوانه و پنیر فتای خرد شده را به همراه برگ های ریحان خرد شده ترکیب کنید.

۳٫ ترکیب پیاز و آب لیمو را به همراه زیتون و روغن زیتون روی سالاد بریزید. خیلی آرام با دست هایتان سالاد را با هم ترکیب کنید تا تکه های هندوانه و پنیر تغییر شکل ندهند.

۴٫ به سالاد کمی فلفل سیاه اضافه کنید و آن را بچشید. در صورت لزوم آب لیموی بیشتری به آن اضافه کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد هندوانه با پنیر فتا و زیتون سیاه :

 

۱- پوست پیاز را جدا کره و آن را خیلی نازک خلالی کنید.

۲- پوست هندوانه را جدا کنید آن را به شکل مثلث های تقریبا ۴ سانتی متری خرد کنید و هسته های آن را هم تا حد امکان جدا کنید.

۳- پنیر را به شکل و سایز هندوانه خرد کنید.

۴- ریحان را خرد کنید.

۵- هسته های زیتون ها را جدا کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)