جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



روش تهیه پیتزای ترکی – غذای خارجی ترکیه

پیتزا

امروز قصد داریم یک پیتزای پر کالری اما سالم را به شما عزیزان آموزش دهیم.خوردن این پیتزا برای افراد مسن هیچ مشکلی ندارد.برای تهیه این پیتزا با ما همراه باشید

مواد لازم:
آب ۱ لیوان
خمیر مایه ۲ قاشق س
شکر ۱ قاشق مربا خوری
آرد ۳ لیوان
نمک ۱قاشق چ
تخم مرغ ۲ عدد
اسفناج و پباز داغ برای روی پیده

179

 


طرز تهیه :


ابتدا خمیر مایه و شکر و آب و به مدت ۱۵ دقیقه در ظرف در بسته می ریزیم تا پف کند.

سپس آن را با آرد و نمک و سفیده های تخم مرع مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا به دست نچسبد.

۲۰ دقیق به خمیر استراحت می دهیم و بعد از آن به اندازه لیمو از خمیر برداشته و به شکل بیضی باز می کنیم و اسفناج سرخ شده و پیاز داغ را روی آن می ریزیم و دور خمیر را از زرده تخم مرغ های باقیمانده می مالیم.

کف سینی فر را آرد بپاشید و پیده ها را روی آن بیندازید.
سینی را در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، بگذارید تا پیده ها بین نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه بپزند.
سپس از فر درآورید و کره را روی نان بمالید تا نرم شود.

 

نکات :

بسته به ذائقه خود می توانید به جای اسفناج از مواد پیتزا یا مایه ماکارونی هم استفاه کنید.

برای تهیه پیده از خمیر نان باگت یا بربری به میزان ۴۵۰ گرم یا یک چانه نیز می توان استفاده کرد.

 

روش تهیه پیتزای ترکی : این پیتزا را می توانید با سس و سالاد فصل کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)