جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



راز های سر آشپزهای حرفه ای

IMG14530362

دوست دارید راز های سر آشپزهای حرفه ای را بدانید؟ ما امروز چندین راز خوشمزه تر شدن غذاهای آنها را به شما خواهیم گفت.با ما همراه باشید و این رازها را بخوانید.

چرا غذاي شما شبيه غذاي رستوران‌ها نمي‌شود؟ بارها اين سوال را از خودتان پرسيده‌ايد. غذا در رستوران طعم و مزه ديگري دارد و به‌نظر مي‌رسد سرآشپزها از روش‌هاي ديگري استفاده مي‌كنند و آشپزي را تخصصي‌تر انجام مي‌دهند. بيشتر اين تكنيك‌ها اصلا مشكل نيستند. ما چند راز سرآشپزهاي حرفه‌اي را براي شما فاش مي‌كنيم. با اين تكنيك‌ها بدون اين‌كه در وقت غذا پختن شما تغييري ايجاد شود، سطح غذاي شما يك درجه بالا خواهد رفت. امتحان كنيد.


   در دستورالعمل‌هاي قبلي تجديد نظر كنيد:

ابتكار داشته باشيد. لازم نيست همه غذاها را با همان دستورالعمل‌هاي كهنه و از مد افتاده قديمي درست كنيد. با سليقه و ابتكار خودتان مي‌توانيد مواد اوليه قديمي را با چيزهاي جديد كه تازه به بازار آمده جايگزين كنيد و غذاهاي متفاوتي بپزيد. مثلا مي‌توانيد پنير پارمزان را به ماكاروني اضافه كنيد، براي پخت املت از روغن زيتون استفاده كنيد يا در يك خوراك ماهي را جايگزين گوشت كنيد.


   از وسايل خوب استفاده كنيد

يك قابلمه نامناسب و خراب، قطعا ته‌ديگ شما را خراب خواهد كرد. اصلا مهم نيست براي درست كردن آن چقدر زحمت كشيده‌ايد. برنج شما در قابلمه‌اي با اندازه نامناسب خراب خواهد شد و خورش‌تان در ظرف نامناسب جا نخواهد افتاد. پس در انتخاب وسايل آشپزي صرفه‌جويي را فراموش كنيد.


   از دنيا عبور كنيد

عصر ارتباطات است. از امكانات اين عصر در آشپزي استفاده كنيد. سعي كنيد تكنيك‌ها و مواد‌غذايي فرهنگ‌هاي كشورهاي مختلف را ايراني كنيد و سر سفره بياوريد. مثلا سس سويا در خورش بريزيد يا براي درست كردن پاستا از زعفران استفاده كنيد. از اين تنوع پشيمان نخواهيد شد.


    روي كيفيت مواد‌غذايي كه استفاده مي‌كنيد سرمايه‌گذاري كنيد:

شما براي آشپزي زحمت مي‌كشيد. پس زحمت‌تان را با استفاده از مواد‌غذايي درجه ۲ هدر ندهيد. روغن زيتون عالي، ماكاروني درجه يك، برنج ايراني خوشبو و زعفران اعلا در كيفيت غذاي شما موثر خواهند بود. تا جايي كه مي‌توانيد موقع خريد دقت كنيد تا بهترين ماده غذايي را بخريد.


   زودتر شروع كنيد

وقت داشتن به شما اجازه مي‌دهد بگذاريد غذاي‌تان تا جايي كه مناسب است جا بيفتد. اگر يك ساعت قبل خورش‌تان را بار بگذاريد مي‌توانيد شعله گاز را كم كنيد و تا زماني كه به بقيه كارهاي‌تان مي‌رسيد اجازه دهيد خورش با حرارت كم جا بيفتد و مواد آن به‌خوبي با هم تركيب شوند.


شما ممكن است نخودفرنگي‌هاي يخ‌زده پارسال را در غذاي‌تان بريزيد يا مثلا اصرار داشته باشيد در اين فصل لبو روي سالادتان بريزيد يا با سيب زرد پاي درست كنيد. باور كنيد كه استفاده از مواد‌غذايي تازه در طعم، بو و از همه مهم‌تر خاصيت غذاي شما نقش زيادي خواهد داشت. پس موقع انتخاب غذا، در دسترس بودن مواد‌غذايي تازه را در نظر بگيريد تا مي‌توانيد خريد برويد و مواد‌غذايي فصل را تازه در غذا استفاده كنيد.


  سس درست كردن، راز شما

درست مزه‌دار كردن گوشت، انتخاب چاشني‌ها و ادويه‌هاي مناسب، راز آشپزهاي حرفه‌اي است. مرغ را قبل از پخت در آبليمو بخوابانيد و با نمك و فلفل مزه‌دار كنيد تا ببينيد چقدر در طعم آن تفاوت ايجاد مي‌شود. در انتخاب ادويه مناسب براي خوراك يا خورش دقت كنيد. اين ادويه‌ها نقطه عطف آشپزي شما خواهند بود. تمر هندي، رب انار، ليمو عماني و خيلي از چاشني‌هاي ديگر در طعم غذاي شما موثر هستند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)