جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



دستور پخت غذاهای محلی | طرز تهیه مرغ ترش شمالی

pages_2013_3_11_4_12_55

مرغ ترش یکی از غذاهای محلی و خوشمزه مازندران است که در تمام کشور طرفدار دارد

مواد لازم

لپه نیم پيمانه (اندازه هفتاد و پنج گرم)
   سبزي مخصوص  یک کيلوگرم (تمیز و خرد شده )
   روغن مايع سرخ کردنی    به اندازه نیاز
    سير کوبیده شده  پنج حبه (اندازه بیست و پنج گرم)
   آب‌نارنج / ۲/۱ ۱ پيمانه (اندازه دویست و چهل ميلي‌ليتر)
    پيازداغ دو  قاشق سوپخوري (اندازه ده گرم)
   آب شش پيمانه (اندازه نهصد و شصت ميلي‌ليتر)
   مرغ (هشت تکه شده)  یک عدد (یک کیلو و دویست گرم)
    نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به اندازه نیاز
   آردبرنج یک قاشق سوپخوري (اندازه نه گرم)
    تخم‌مرغ دو عدد (صد ده الی صد و بیست گرم)

طرز تهیه

لپه را از یک روز  قبل در مقداری آب خیس کنید (در این مدت ۲ تا سه دفعهر آب آن را عوض نمایید )، بعد در آبکش بریزید. سبزي را در روغن تفت دهيد. سیر را هم در روغن تفت داده، به همراه پیازداغ، آب نارنج و آب به سبزی اضافه کرده و روی حرارت زیاد قرار دهید. لپه را هم در روغن تفت داده به آن بیفزائید. زمانی که به جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و در ظرف را بگذارید تا به مدت دو ساعت بپزد. در این فاصله تکه های مرغ را در روغن سرخ کرده، به همراه نمک و فلفل به سبزی اضافه کنید و یک ساعت دیگر بپزید. در اواخر پخت آردبرنج را در مقداری آب سرد حل کنید و به خورش اضاف کنید . تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي بشکنيد، کمی نمک بزنید و به وسیله همزن دستی قاطی نمایید . بعد کم‌کم به خورش اضافه کنید ، بگذاريد چند جوش بزند تا تخم مرغ پخته و خورش جا بيفتد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)