جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



خوراک اسفناج و قارچ

fo3892

امروز تصمیم داریم غذایی را به شما معرفی کنیم که سرشار از آهن میباشد و برای بدن بسیار مفید است.اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را یاد بگیرید ادامه مطلب را بخوانید

مواد لازم برای خوراک اسفناج و قارچ :

 

 

دانه کاج  ۲۵ گرم
 برگ ریز و تازه اسفناج  ۵۰۰ گرم
 پیاز قرمز ۱ عدد
 سیر  ۲ حبه
روغن نباتی ۳ قاشق غذاخوری
کنسرو قارچ چینی یا آسیایی، آبکش شده ۴۲۵ گرم
کشمش ۳ قاشق غذاخوری
سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه خوراک اسفناج و قارچ چینی :
یک وک یا ماهیتابه بزرگ چدنی را گرم نمایید.

دانه های کاج را بدون روغن در آن تفت داده تا طلایی و برشته شوند. آن ها را با کفگیر بیرون آورده و تا زمان نیاز کنار بگذارید.

اسفناج را کامل شسته، برگ های آن را از ساقه های بلند جدا نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کاملا خشک نمایید.

با استفاده از یک چاقوی تیز، سیر و پیاز قرمز را ورقه نمایید.

روغن آفتابگردان را در وک یا ماهیتابه گرم نموده، سیر و پیاز را درون آن ریخته و یک دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

اسفناج و قارچ را به آن ها اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید تا برگ ها نرم شده و جمع گردند.

کشمش، دانه کاج و سویا سس را به مواد داخل وک افزوده و به سبک شرقی تفت دهید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

جهت طعم بهتر به آن نمک زده و داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم شده، سرو نمایید.

 

 

توصیه سرآشپز :
کشمش ها را قبل از مصرف، در آب خیس دهید تا پف نمایند و خشک نباشند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)