افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

تشخیص مواد خوراکی ناسالم با استفاده از پچ شفاف

ابداع یک پچ شفاف برای تشخیص تهدیدهای خطرناک مواد غذایی

به گزارش پزشکین به نقل از ایرنا؛ روزجمعه گروه علمی ایرنا از پایگاه اینترنتی یورک الرت، این پچ شفاف آزمایش که با همکاری تنگاتنگ محققان مهندسی شیمی و مکانیک دانشگاه مک مستر و محققان بیوشیمی این دانشگاه ابداع شده است، با مولکول های بی ضرری چاپ شده است که می توانند بروز آلودگی را بر مواد غذایی نشان دهند.
این پچ را می توان مستقیم به بسته بندی های مواد غذایی اضافه کرد تا در آنجا وجود پاتوژن های مضر مانند ایی کولی و سالمونلا را کنترل کند.
این فناوری جدید که امروز در مجله تحقیقاتی ACS Nano توصیف شده است این پتانسیل را دارد که جایگزین تاریخ مصرف مواد غذایی و نوشیدنی ها شود.
هانیه یوسفی دانشجوی کارشناسی ارشد و مشاور تحقیقاتی دانشکده مهندسی مک مستر، گفت: در آینده روش بسیار مطمئن تری نسبت به تاریخ انقضای چاپ شده بر روی مواد خوارکی برای اطمینان از سلامت آنها در دست دارید.
وی افزود: این پچ در صورت وجود پاتوژن در مواد غذایی بسته بندی شده و یا نوشیدنی ها، سیگنالی در داخل بسته بندی ایجاد می کند که می توان آن را با استفاده از یک تلفن هوشمند و یا یک ابزار ساده دیگر خواند.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *