جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



تاک پلو غذای محلی شاهرود

fo3956

اگر به غذاهای محلی علاقه دارید و دوست دارید آنها را یاد بگیرید حتما از دستورهای غذایی این سایت دیدن فرمایید.تاک پلو یکی از غذاهای محلی شاهرود میباشد که بسیار خوشمزه است

مواد لازم برای تاک پلو :

 

 برنج  ۳ پیمانه
برگ مو ۳۰۰ گرم
 مرغ بدون استخوان  ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
 پیاز  ۱ عدد
سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
گرد لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه تاک پلو :
مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل ۱ ساعت بماند تا مزه دار شود.

برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.
برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها را با پلو مخلوط کنید و بگذارید تا پلو دم بکشد.

تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغ ها سرخ شوند و بعد هم به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.

 

نکاتی برای تهیه تاک پلو :
۱٫ پودر خردل را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.
۲٫ به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم می توانید استفاده کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)