جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



بستنی سنتی را در خانه درست کنید

بستنی

بستنی سنتی را خیلی از ایرانی ها دوست دارند.امروز قصد داریم طرز تهیه یک بستنی سنتی زغفرانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

 شیر۲ لیوان (نیم لیتر)
 شکر ۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم)
 زرده تخم مرغ۴ عدد
 ثعلب به جای زرده تخم مرغ۱۵ گرم
وانیلنصف قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی در خانه :
شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را خوب با هم بزنید تا تخم مرغ کف کند.

شیر را جوش آورده و زرده و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ با شیر کاملا مخلوط شود.
اگر می خواهید از ثعلب استفاده کنید باید بعد از گرم کردن شیر، شکر، وانیل و ثعلب را به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و شکر حل شود.

اکنون برای اینکه شیر به شکل و شمایل بستنی شبیه شود باید آن را در سرما هم بزنید.
کسانی که بستنی ساز دارند، این وسیله کار را برایشان انجام می دهد اما کسانی که بستنی ساز ندارند باید به روش دیگری عمل کنند.
ظرفی پر از یخ تهیه کنید و شیر را در ظرفی فلزی ریخته، داخل ظرف یخ قرار دهید و با همزن بزنید تا کم کم کش دار شده و تبدیل به بستنی شود.

می توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید
راه دیگر این است که ظرف شیر را که بهتر است فلزی (استیل) باشد در فریزر قرار دهید تا اطراف شیر کمی یخ بزند؛ سپس شیر را از فریزر درآورده و با همزن بزنید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا شیر کش دار شده و به شکل بستنی درآید.
می توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید و نوش جان کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)