جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



بستنی انار مخصوص شب یلدا

بستنی انار

به شب یلدا که نزدیک میشویم همه ما ایرانی ها به دنبال تنقلات و خوراکی های خوشمزه برای مهمانان عزیز خود میباشیم.امروز قصد داریم بستنی انار را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید

مواد لازم :

 

 

 انار بزرگ  ۲ عدد
 لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد
 شکر  یک و نیم پیمانه
 خامه غلیظ ۲ پیمانه

 

طرز تهیه بستنی انار :
با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.

به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.

مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)