جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



برنامه غذایی مادران شیرده در دوران شیردهی

برنامه غذایی مادران شیرده در دوران شیردهی

ba2317

  • هر ۳۰سی سی شیر حاوی ۲۰کالری است و در نتیجه کل شیر تولید شده حدود ۶۰۰کالری است. به علاوه برای تولید این شیر نیز نیاز به انرژی مضاعف است.

مادر شیرده نیاز به منابع غذایی کافی برای رشد نوزاد و سلامتی خود دارد. تغذیه درست مادر سهم بسیار مهمی در تولید شیر کافی و مغذی دارد. با ادامه دادن به مصرف غذاهای با کیفیت در دوران آخر بارداری و دوران شیردهی مادر آمادگی کافی را برای تولید شیر کافی خواهد داشت.

مادر شیرده حدودا ۸۰۰میلی لیتر شیر در روز تولید می کند (این میزان در افراد مختلف کمیمتفاوت است). هر ۳۰سی سی شیر حاوی ۲۰کالری است و در نتیجه کل شیر تولید شده حدود ۶۰۰کالری است. به علاوه برای تولید این شیر نیز نیاز به انرژی مضاعف است.در نتیجه میزان کل کالری مورد نیاز در حدود ۷۵۰کالری علاوه بر کالری مورد نیاز روزانه است.

توصیه کلی این است که یک خانم شیرده باید حدود ۵۰۰کالری بیش از نیاز معمولی روزانه خود برای تأمین شیر کافی مصرف کند.

 

باقی مانده نیاز انرژی از ذخیره چربی بدن تأمین می شود. همچنین توصیه می شود مادر شیرده میزان کافی پروتئین، کلسیم، منیزیوم، روی و حدود ۱۰تا ۱۶لیوان مایعات مصرف کند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید