افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

این ۴ ماده غذایی باعث بروز آلزایمر می شود

1471289107-608989-1

  • زمانی که در خوردن گوشت قرمز افراط کنیم آهن اضافی در ماده خاکستری مغز جمع آوری می شود و همین مساله موجب افزایش روند اکسیداتیو مغز و نهایتا آلزایمر می شود.

گر بیمار آلزایمری در نزدیکانتان داشته اید و یا دارید حتما می دانید که این بیماری چقدر زجر آور و دردناک است.

تصور این که هیچ چیز و هیچ کس حتی عزیزترین افراد زندگی مانند همسر و فرزندان مان را به یاد نیاوریم هم بسیار آزار دهنده است چه برسد به تجربه آن.

اما آلزایمر اینگونه است و بعد از چند سال عذاب بیمار و اطرافیان سرانجامی جز مرگ ندارد.

متاسفانه سبک زندگی غربی یکی از فاکتورهای افزایش آمار این بیماری است.

این مواد غذایی ریسک ابتلا به آلزایمر را به شدت افزایش می دهند:

۱ – گوشت قرمز

 

گوشت قرمز حاوی مقادیر زیادی آهن است که البته این بسیار عالی است.

اما زمانی که در خوردن گوشت قرمز افراط کنیم آهن اضافی در ماده خاکستری مغز جمع آوری می شود و همین مساله موجب افزایش روند اکسیداتیو مغز و نهایتا آلزایمر می شود.

اعتدال را رعایت کنید تا همیشه سالم بمانید.

گوشت قرمز تا حدی برای بدن مفید است و ترک کامل مصرف گوشت قرمز _ به جز گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس _ را به هیچ وجه به شما توصیه نمی کنیم.

در نت نوشت این مطلب را بخوانید : رژیم گیاهخواری؛ آری یا نه؟

۲ – کربوهیدرات های تصفیه شده و شکر

کربوهیدرات های تصفیه شده (غذاهایی که برای تهیه آنها از آرد سفید یا شکر استفاده شده) و همچنی قند و شکر خطر ابتلا به آلزایمر را ۴ برابر بیشتر می کنند.

علت این امر این است که این مواد غذایی سطح گلوکز خون را به شدت بالا برده و همین امر به نوبه خود موجب افزایش ریسک ابتلا به آلزایمر می شود.

برای شروع از مصرف هر گونه نان سفید پرهیز کنید.

در نت نوشت بخوانید : لطفا قند و شکر مصرف نکنید؛ سلول های سرطانی عاشق شکر هستند!

۳ – غذاهای AGE

این غذاها محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته هستند.

محصول نهایی گلیکاسیون پیشرفته که طی فرآیند گلیکاسیون ایجاد می شود مولکول هایی مضر و سمی هستند که در غذاهای طبخ شده در حرارت بالا، کبابی، سرخ شده و یا پاستوریزه دیده می شود.

این مولکول خطرناک، پروتئین های خاصی را در بدن تخریب می کند و پاسخ بدن به این فرایند التهاب خواهد بود.

بسته به اینکه گلیکاسیون در کجا اتفاق می افتد بدن دچار مشکلات متفاوتی خواهد شد و این اتفاق در مغز منجر به آلزایمر می گردد.

نتایج تحقیات نشان می دهد که افرادی که کمترین میزان از غذاهای ای جی ای را مصرف می کنند کمترین میزان افت فعالیت مغزی را تجربه می کنند.

۴ – مواد غیر ارگانیک

عمده مواد غذایی مصرفی این روزهای خانواده ها غیر ارگانیک است.

شاید این خرید ها از نظر اقتصادی به صرفه باشند اما به هیچ وجه دوستدار سلامتی انسان ها نیستند!

کودهای شیمیایی موجود در این مواد غذایی و آفت کش ها بیماری های مختلفی را برای انسان در پی داشته اند؛ از جمله آلزایمر

بنابراین تا حد امکان از مواد غذایی ارگانیک استفاده کنید و یا حداقل مواد غیر ارگانیک را از مواد شیمیایی و آفت کش ها به خوبی پاک کرده و سپس استفاده کنید.

کودهای شیمیایی حاوی نیتروسیامین یکی از عوامل بروز آلزایمر هستند.

 

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *