جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



آشنایی خانم های حامله با ادویه های مجاز و غیرمجاز این دوران

  • دانه های شنبلیله باعث تحریک رحم می شوند بنابراین برای خانم باردار ممنوع می باشد. همچنین مصرف دانه های شنبلیله باعث استفراغ، نفخ و اسهال می شود. مقدار زیاد این ماده باعث عقب ماندگی جنین می شود.

 

ادویه نیز مانند سبزیجات نقشی مهم در پخت و پز دارد.
ادویه به ریشه، سبزیجات و موادی گفته می شود که به غذا افزوده می شود تا طعم آن را تغییر دهد. ادویه نه تنها برای طعم دادن بلکه برای تغییر رنگ نیز استفاده میشوند.
ادویه های مجاز در دوران بارداری
زردچوبه
زردچوبه در دوران بارداری بسیار مفید است. این ماده خاصیت مسکن و کاهش مشکلات پوستی دارد. این ماده طبیعی از آسیب های الکل، مواد شیمیایی و قرص ها به کبد جلوگیری می کند. همچنین باعث کاهش استرس می شود. روزانه می توانید تا هشت گرم زردچوبه مصرف کنید.
زنجبیل
زنجبیل برای درمان حالت تهوع بارداری و استفراغ در دوران بارداری مفید است. برای درمان حالت تهوع می توانید روزی یک گرم زنجبیل به مدت چهار روز متوالی مصرف کنید. مطالعات نشان می دهد این ماده باعث درمان حالت تهوع شود.
فلفل سیاه
فلفل سیاه منبعی غنی از کروم است که برای خانم باردار مورد نیاز است. مقدار کم کروم باعث افزایش قند خون و کلسترول می شود که باعث دیابت و بیماری های قلبی می شود. مطالعات نشان می دهد دیابت ناشی از بارداری را می توان با مصرف مرتب کروم کاهش داد. مقدار مناسب فلفل سیاه در روز سی میکروگرم می باشد.
هل
می توانید چای هل در دوران بارداری مصرف کنید. این ماده به کاهش حالت تهوع کمک میکند.
جعفری
جعفری تازه غنی از فولات است. خانم باردار به فولات برای رشد مغز، تقسیم سلولی و سنتز دی ان آ نیاز دارد. مقدار مناسب فولات در رژیم غذایی برای جلوگیری از نقص لوله عصبی لازم است.
ادویه های ممنوع در دوران بارداری
شنبلیله
دانه های شنبلیله باعث تحریک رحم می شوند بنابراین برای خانم باردار ممنوع می باشد. همچنین مصرف دانه های شنبلیله باعث استفراغ، نفخ و اسهال می شود. مقدار زیاد این ماده باعث عقب ماندگی جنین می شود.
انقوزه
از مصرف این ماده در دوران بارداری اجتناب کنید زیرا باعث سقط جنین می شود. همچنین این ماده برای جلوگیری از بارداری مصرف می شود و باعث کم خونی می شود.
سیر
سیر حاوی مواد سمی می باشد به همین دلیل در بارداری توصیه نمی شود. همچنین اگر به مقدار زیاد مصرف شود باعث سوزش معده و خونریزی می شود.
گلپر
گلپر باعث رقیق شدن خون می شود به همین دلیل در دوران بارداری توصیه نمی شود.
نعناع
چای نعناع باعث شل شدن رحم و سقط جنین می شود. همچنین روغن نعناع در دوران بارداری باعث شروع خونریزی می شود بنابراین بهتر است پیش از مصرف هر گونه نعناع مراقب باشید.

 

منبع: الو دکتر

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)