طرز تهیه کوفته تبریزی رژیمی
کوفته یک غذای سنتی و خیلی خوشمزه میباشد که اکثر ما دوست داریم.امروز قصد داریم طرز تهیه یک کوفته تبریزی گیاهی را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای ۳تا۴ نفر
مواد لازم | مقدار لازم |
برنج | ۲ پیمانه |
لپه | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سبزی کوفته | ۳۰۰ گرم |
آرد نخودچی یا لپه | ۳ ق س |
رب گوجه فرنگی | ۲ ق س |
زردچوبه، ادویه و فلفل | ۱ ق چ |
روغن | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
مواد داخل کوفته
مواد لازم | مقدار لازم |
پیاز داغ | ۳ ق س |
گردوی خرد شده | ۲ /۱ پیمانه |
کشمش | ۲ /۱ پیمانه |
آلو | ۲ /۱ پیمانه |
قیسی | ۲ /۱ پیمانه |
همچنین بخوانید: طرز تهیه پاستای مرغ رژیمی
طرز تهیه:
۱. برنج را بشویید و در ظرفی مناسب خیس کنید. بعد از مدت نصف روز برنج را بپزید.سپس لپه را بشویید و در یک ظرف دیگر خیس کنید. آن را هم بعد از مدت نصف روز بپزید.
۲. سبزی کوفته را که شامل گشنیز، جعفری، تره، ترخون و مرزه است به خوبی بشویید و در یک سبد بریزید تا آب آنها کشیده شود، سپس خردشان کنید.
۳. پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت دهید. حالا نیمی از زردچوبه و ادویه، همه رب گوجه فرنگی و مقداری نمک را به پیاز اضافه کرده ، آنها را تفت دهید. مقداری آب داخل تابه بریزید و بگذارید چند جوش بزند، سپس آن را کنار بگذارید. سس غذا آماده است.
۴. در این زمان برنج و لپه پخته شده را چرخ یا میکس کنید. سبزی خرد شده را هم به مواد اضافه کنید، سپس مابقی ادویه، مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید. کمی آرد نخودچی جهت چسبندگی مواد اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید.
۵. برای آماده کردن مواد داخل کوفته، در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید. کشمش، آلو و قیسی را به همراه پیاز داخل آن تفت دهید، سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید تا مواد داخل کوفته آماده شود.
۶. مقداری از مواد کوفته را بردارید و به کمک دست داخل آن را گود کنید. حالا مقداری از مواد درونی کوفته داخل آن قرار دهید و مواد را به صورت توپ های کوچک در آورید.
۷. در مرحله آخر، کوفته ها را در ظرف مورد نظر بچینید، سسی را که آماده کرده اید روی آنها بریزید و سرو کنید.