همان طور که میدانید انواع پای بسیار خوشمزه میباشند امروز قصد داریم طرز تهیه پای تره فرنگی را آموزش دهیم.برای تهیه این پای با ما همراه باشید
مواد لازم :
کره | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۱۴۰ گرم |
نمک | ۱/۴ قاشق چای خوری |
آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید ) | ۱/۴ پیمانه |
طرز تهیه :
آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.
مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی :
شیر | ١/٢ پیمانه |
* خامه | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | کمی |
* خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.
طرز تهیه :
همه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید.
مواد داخل پای تره فرنگی :
تره فرنگی خرد شده | ۱ عدد |
هویج کوچک | ۱ عدد |
پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید | ۱ عدد |
سیر خرد شده | ۱ حبه |
فلفل دلمه نگینی خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید.
همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود.
نکته : شما می توانید با سس مایونز این غذا را میل کنید .