طرز تهیه پاستا رژیمی
امروز قصد داریم یک غذای رژیمی و خوشمزه را آموزش دهیم مواد اصلی این غذا پاستا و مرغ میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم | مقدار لازم |
ران مرغ درسته | ۲ عدد |
پاستا | حدود يكچهارم بسته فرمي شكل |
نخودفرنگي پخته شده | يك ليوان |
پياز متوسط | يك عدد |
فلفل دلمهاي متوسط | يك عدد |
زعفران | به ميزان لازم |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
سس بشامل براي روي پاستا | دو قاشق غذاخوري |
آب | ۳ ليوان |
روغن زيتون | ۲ قاشق غذاخوري |
همچنین بخوانید: طرز تهیه شنسل ران
روش تهیه :
ابتدا پياز و فلفل دلمهاي را به شكل رشتهاي خرد كرده و داخل تابهاي به همراه روغن زيتون آنها را تفت ميدهيم سپس مرغ را به آن اضافه كرده و سعي ميكنيم با حرارت ملايم مرغها را سرخ كنيم. مرغها را با نمك و فلفل و زعفران طعمدار كرده و با حرارت ملايم ميگذاريم مواد با آب خودشان كمي سرخ شده و مرغها طلايي شوند. آب را به مواد اضافه كرده و وقتي كه به جوش آمد پاستاها را در اين آب ميپزيم ولي بايد حواسمان باشد كه تمامي مواد با حرارت خيلي ملايم بپزند. در اين مرحله سرو ميكنيم و روي پاستا نخودفرنگي پخته شده ميريزيم و سرو ميكنيم اين پاستا به همين شكل خيلي خوشمزه است اما در صورت تمايل اگر ممنوعيتي وجود ندارد به آن مقداري سس بشامل در نهايت اضافه ميكنيم.