سوپ جو و گوشت گاو مخلوط بسیار مناسبی است که میتواند به بدن شما و کودکان عزیز انرژی دهد.این پیش غذا کمی سنگین میباشد و بسیار خوشمزه است.برای تهیه این سوپ با ما همراه باشید
زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۳ الی ۴ ساعت
مواد اولیه : برای ۸ نفر
گوشت گاو یا گوشت کبابی بره | ۳۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱ قاشق سوپخوری |
آب گوشت | ۴۰۰ گرم |
پیاز خرد شده | ۱ عدد بزرگ |
کرفس خرد شده | ۲/۱ پیمانه |
پونه کوهی یا ریحان | ۱ قاشق سوپخوری |
فلفل سیاه | ۴/۱ قاشق سوپخوری |
سیر | ۲ عدد |
برگ بو | ۱ عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | ۳۰۰ گرم |
هویج پوست کنده و خرد شده | ۱ پیمانه |
یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده | ۲/۱ پیمانه |
جو زود پز | ۳/۲ پیمانه |
طرز تهیه :
ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای ۵/۱ ساعت بپزید ( برای گوشت بره ۴۵ دقیقه).
گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد میریزیم شعله را کم کرده و میگذاریم تا ۱۵ دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله میتوان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج میکنیم .غذا آماده سرو است.