افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

به جنگ با افسردگی بروید با این برنامه غذایی

  • مطالعات انجام شده نشان می دهد که افسردگی با ایجاد یک سری تغییرات در رژیم غذایی کاهش پیدا می کند. ارتباط خاصی بین کیفیت رژیم غذایی افراد و احتمال ابتلای آنها به افسردگی وجود دارد.

 

افسردگی یکی از علل اصلی ناتوانی در بیشتر کشورها محسوب می شود. حضور شخص افسرده در خانواده می تواند سبب بیماریها ی روحی روانی در آن جمع شود.

بیشتر افراد بین سنین ۱۵ الی ۴۴ به علل مختلف و بسیاری از عوامل ناشناخته دچار این بیماری می شوند. داروهای ضد افسردگی نیز تنها ۱۰ درصد از این بیماران را می تواند درمان کند.

 

داروهای ضد افسردگی

داروهای ضد افسردگی تا زمانی که مصرف می شوند قادر به کمک برخی از این دسته بیماران می باشند. اثرات این داروها درست با قطع مصرف دارو از بین می رود.

به غیر از همه اینها عوارض جانبی خطرناکی از مصرف این داروها کشف شده است.بنابراین می توان گفت که داروهای ضد افسردگی راهکار مناسبی جهت درمان افسردگی نیستند.

 

تغذیه و افسردگی

مطالعات انجام شده نشان می دهد که افسردگی با ایجاد یک سری تغییرات در رژیم غذایی کاهش پیدا می کند. ارتباط خاصی بین کیفیت رژیم غذایی افراد و احتمال ابتلای آنها به افسردگی وجود دارد.

این ارتباط در فرهنگ ها  و گروههای سنی متفاوت است. افراد بزرگسالی که از افسردگی رنج می برند طی یک دوره سه ماهه با تغییراتی در رژیم غذاییشان توانستند این بیماری را از بین ببرند. با مصرف یک سری مواد غذایی و قطع مصرف چند مورد ماده غذایی نشانه های افسردگی رو به کاهش می رود.

 

غذاهای مضر در بروز افسردگی

مصرف یک سری ماده های غذایی در بروز و تشدید افسردگی نقش مهمی دارد. شیرینی جات، غذاهای سرخ شده، فست فود، غلات تصفیه شده، گوشتهای فرآوری شده و نوشیدنی های شیرین می بایست در افراد مبتلا به افسردگی کمتر مصرف شوند.

این مواد غذایی نیز می توانند علائم این بیماری را کاهش دهند. سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، حبوبات، ماهی، گوشت قرمز کم چرب، ماهی، و روغن زیتون و آجیل

افسردگی و بیماری ها

تحقیقات نشان داده است که افسردگی به التهابات در بدن مرتبط است. میکروبهایی که در بدن رشد می کنند می توانند به نوعی در بروز افسردگی دخیل باشند.

رژیم های غذایی هر کدام که بتوانند میزان سلامتی بدن را بالاتر ببرند، میزان افسردگی را کاهش خواهند داد. افرادی که از افسردگی رنج می برند ابتدا می بایست از بهبود عملکرد سیستم بدن و سلامتی خود اطمینان کامل حاصل کنند.

بیماری هایی همچون دیابت، بیماری های قلبی از عوامل بروز افسردگی محسوب می شوند. بیماریهایی چون چاقی نیز می توانند افسردگی را تشدید کنند.

قبل از استفاده از داروهای شیمیایی بهتر است سلامتی فیزیکی را تامین کنیم سپس به سراغ مواد غذایی کمک کننده برویم.

 

منبع : نت نوشت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *