سرمه معمولا برای تقویت ابرو و مژه و زیبا کردن چشم ها استفاده میشود.ما امروز قصد داریم طرز تهیه سرمه خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم
سرمه اغلب جهت تقویت مژه و ابرو و زیبا کردن چشم در اطراف چشم استفاده می شود عده ای از آن به جای مداد ابرو استفاده می کنند تا مانع ریزش ابرو شود بهتر است سرمه کاملا اصل و بهداشتی باشد. در غیر اینصورت عوارض جبران ناپذیری خواهد داشت. توصیه میشود سرمه را بهداشتی در خانه خودتان درست کنید.
سرمه بادام : بهترین سرمه برای چشم سرمه ی بادام شیرین است. برای اینکار ابتدا تعدادی بادام را مغز کنید. یک عدد سوزن یا میله ی باریک را درون یک مغز بادام فرو ببرید و روی شعله گاز قرار دهید. وقتی که بادام روشن شد آن را داخل کاسه انداخته و ظرفی روی آن بگذارید، با سوختن بادام دود به طرف ظرف، بالا رفته و سرمه را بوجود می آورد.
سرمه فندق هم به طریق سرمه بادام تهیه می شود.
سرمه قلم گاو : ابتدا قلم گاو یا گوساله را از وسط نصف کرده و تمام مغز آن را خارج کنید.سپس این مغزها را داخل کاسه ای ریخته و روی بخار آب بگذارید، تا کاملاً آب شود. حالا کاسه را از روی بخار آب برداشته و با دو عدد آجر بر روی زمین یک اجاق درست کنید. سپس کاسه را روی اجاق گذاشته و داخل آن را یک تکه پنبه و یا یک تکه باند گاز قرار دهید.
به صورتی که مقداری از باند یا پنبه بیرون از روغن باشد، حالا آن باند یا پنبه را آتش بزنید و یک ظرف بر روی آن برگردانید، توجه داشته باشید بین آنها فاصله باشد و گرنه آتش خاموش میگردد و حال دود حاصل از سوختن به ظرف بالا می چسبد و سرمه درست می شود، می توانید در هر بار سرمه ها را خالی کنید تا به داخل ظرف بازنگردد.