افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

چگونه با ویروس کرونا مقابله کنیم؟

در مواجهه با فرد مبتلا به کروناویروس باید چه کنیم؟

مقابله با کرونا

مقابله با ویروس کرونا

هنگامی که فردی در خانواده و در نزدیکی ما به کرونا ویروس مبتلا شود، توجه به برخی نکات حائز اهمیت است.

 هنگامی که شخصی از خانواده نزدیک شما به این ویروس مبتلا شد،‌ تنها باید افرادی در خانه بمانند که حضورشان برای مراقبت از بیمار ضروری است بنابراین سایر اعضای خانواده باید در محل دیگری بمانند و در صورتی که این امر میسر نشد بهتر است در اتاق دیگری و جدا از بیمار بمانند. توجه به این نکته که فضاهای مشترک در خانه از جریان هوای مطلوبی برخوردار باشد بسیار ضروری است که این مهم با باز گذاشتن پنجره و یا استفاده از دستگاه تهویه هوا محقق خواهد شد.

ملاقات و بازدید از فرد بیمار باید به محدودترین حالت خود رسیده و سعی کنید افراد سالخورده،‌مبتلا به بیماری مزمن قلبی،‌ کلیوی، ریوی و مبتلایان به دیابت را از بیمار مبتلا به کرونا ویروس دور کنید.

رعایت آداب تنفسی و بهداشتی مانند شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون به مدت حداقل ۲۰ ثانیه اولین و مهم‌ترین خط دفاع در مقابل کروناویروس است.

توجه کنید که هنگام تماس با خون، ترشحات بدن مانند عرق، بزاق، خلط، استفراغ، ادرار یا اسهال بیمار از دستکش و دستمال استفاده کنید و سپس این وسایل را دور بیندازید.

تمیز کردن هر روزه سطوحی مانند پیشخوان، میز کار، وسایل حمام، توالت،‌ تلفن،‌ تبلت و… از نکات بسیار مهم است که رعایت آن در پیشگیری از انتقال بیماری به سایرین موثر خواهد بود.

دقت کنید ضد عفونی کردن سطوح لباس‌هایی که ممکن است خون یا ترشحات بدن روی آن ریخته باشد اهمیت زیادی دارد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، پس از شست‌و شوی لباس‌ها، لباسشویی را ضدعفونی کرده و دقت کنید هنگام دست ردن به مواد آلوده حتما دستکش یکبارمصرف به دست داشته باشید و بلافاصله پس از خارج کردن دستکش از دست‌ها، دست خود را با آب و صابون بشویید.

کرونا خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که می‌توانند از سرماخوردگی گرفته تا سندرم تنفسی حاد (SARS) و سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS)، عفونت ایجاد کنند.

همچنین بخوانید: شیوه درمان سریع سرماخوردگی

چگونه از کروناویروس در امان بمانیم؟

کرونا ویروس‌ها زئونوتیک هستند، به این معنی که هم به انسان‌ها و هم به حیوانات منتقل می‌شوند. کروناویروس به سیستم تنفسی حمله می‌کند و منجر به آسیب‌هایی در ریه می‌شود. این ویروس بسیار مسری است و از طریق تماس با هر چیزی که به آن آلوده شده باشد، تنفس، سرفه یا عطسه، قابل‌ انتقال است.

علائم این ویروس درست شبیه سرماخوردگی و آنفلوآنزا است؛ علائمی مانند آبریزش بینی، سردرد، سرفه، تب، تنگی نفس، لرزش و درد بدن و در موارد شدیدتر، عفونت می‌تواند به ویژه در افراد مسن، مبتلایان به بیماری‌های قلبی و خودایمنی، باعث ذات‌الریه، سندرم حاد تنفسی، نارسایی کلیه و حتی مرگ شود.

هنوز هیچ واکسنی برای کروناویروس وجود ندارد. با این حال برای جلوگیری از عفونت کرونا باید همان کارهایی را که برای پیشگیری سرماخوردگی توصیه می‌شود، انجام داد؛ مانند استفاده از صابون‌های ضدباکتری و اسپری‌های حاوی الکل و شستشوی دست‌ها.

وزارت بهداشت کشورمان نیز تاکید دارد که عملیات غربالگری و شناسایی بیماران کرونا در مرزهای کشور به هیچ عنوان مانع صد در صدی برای ورود این بیماری به داخل کشور نیست و مردم بویژه کودکان، سالمندان و بیماران مراقب سلامت خود باشند.

چند توصیه وزارت بهداشت در پیشگیری از ابتلا به کروناویروس عبارت است از:

– دستان خود را چند بار در روز به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید. اگر آب و صابون در دسترس شما نیست با یک ضدعفونی کننده الکلی دستان خود ر ا بشویید.

– با دستان کثیف چشم‌ها، بینی و دهان خود را لمس نکنید.

– موقع عطسه و سرفه دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانید و بعد دستمال را دور بیندازید.

– از ارتباط نزدیک با کسانی که بیمار هستند اجتناب کنید.

– پخت صحیح و کامل گوشت و تخم مرغ بسیار توصیه می‌شود.

– اشیایی را که در طول روز لمس می‌کنید ضدعفونی کنید.

– اگر بیمار هستید در خانه بمانید.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *