میگو سرشار از فسفر است و برای کودکان بسیار مفید میباشد.معمولا اکثر کودکان میگو را دوست ندارند ولی به پاستا علاقه زیادی دارند.امروز تصمیم داریم یک غذای خوشمزه با میگو و پاستا را به شما عزیزان آموزش دهیم تا برای کودکان خود درست کنید
از ابتدا تا انتها: ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر:
پاستای رشته ای | ۲۲۰ گرم |
کلم بروکلی خرد شده | ۳ فنجان |
رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
موسیر ریز خرد شده | ۲ عدد |
میگوی پاک شده یخ زده با دم | ۴۰۰ گرم |
فلفل قرمز خرد شده | یک چهارم یا یک دوم قاشق غذاخوری |
ریحان خرد شده | یک چهارم فنجان |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
۱. پاستا را مطابق با دستور کارخانه تهیه میکنید. آبکشی میکنید و میگذارید تا خشک شود سپس درآن را میگذارید تا گرم بماند.
۲. در ضمن گوجه فرنگی را در روغن میریزیم بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید تا غذای شما طعم بهتری داشته باشد. زیر شعله باید متوسط باشد. موسیر را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه آن را تفت دهید. به ماهی تابه میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. ۲ دقیقه صب کنید. میتوانید کمی رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنید. تقریبا ۴ دقیقه صبر کنید تا میگوها کدر شوند.
۳. پاستا را به مواد اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. کمی روغن زیتون به آنها اضافه کنید و مدتی صبر کنید. غذای شما آماده است.
ارزش غذایی:
* کالری: ۵۲۶
* چربی کلی: ۱۹ گرم
* چربی اشباع شده : ۳ گرم
* چربی مونو غیر اشباع : ۱۲ گرم
* چربی پولی غیر اشباغ : ۳ گرم
* کلسترول : ۱۷۲میلی گرم
* سدیم : ۳۹۴میلی گرم
* کربوهیدرات : ۵۵ گرم
* قند: ۳ گرم
* فیبر : ۵گرم
* پروتئین : ۳۴ گرم
* c ویتامین: ۱۴۱ (% DV )
* کلسیم : ۱۲ (% DV )
* آهن : ۲۸ (% DV )
* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم ۲۰۰۰ کالری در روز محاسبه شده است.