همان طور که میدانید به بسیار خوشمزه و خوش بو میباشد.امروز تصمیم داریم یک خورشت بسیار خوش طعم رابه شما آموزش دهیم که با میوه به درست میشود.برای آموزش این خورشت ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:براي ۶ نفر
گوشت | ۴۰۰ گرم |
آلوي خورشتي(در صورت تمايل) | ۱۵۰ گرم |
به | ۳۰۰ گرم |
روغن | ۳ قاشق غذاخوري |
لپه | ۱۰۰ گرم |
پيازمتوسط | ۲ عدد |
شكر | ۲ قاشق سوپخوري |
رب گوجه فرنگي | ۲ قاشق غذا خوري |
نمك و فلفل و دارچين | به ميزان دلخواه |
طرز تهيه:
ابتدا پيازها را خلالي كرده و سرخ ميكنيم. سپس گوشت را به همراه پياز سرخشده كمي تفت ميدهيم. لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگي داخل مواد ريخته و آب را هم به آن اضافه ميكنيم. در صورت تمايل ميتوانيد در اين مرحله آلوي خورشي را هم پس از شستن به مواد اضافه كنيد. اكنون به را مانند پرهاي پرتقال برش داده و از وسط نصف ميكنيم.
به زود پخته ميشود و ممكن است له شود، به همين دليل نيم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه ميكنيم. نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و در صورتي كه ميخواهيد خورش طعمي ملس داشته باشد، آبليمو و شكر را هم به آن بيفزاييد. پس از چند جوش خورش حاضر است. اين خورشت لذيذ را ميتوانيد همراه پلو ميل بفرمائيد.