در این پست قصد داریم یک خورشت جدید و خوشمزه با بادمجان را به شما آموزش دهیم.اگر از خورشت های تکراری خسته شده اید این خورشت را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم:
گوشت چرخكرده | نیمكیلو |
پیاز سرخ شده | یك عدد |
گوجهفرنگی حلقه شده | یك كیلوگرم |
بادنجان | یك كیلوگرم |
فلفلدلمهای حلقه شده | سه عدد |
آب | یك استكان |
آبلیمو | كمی |
ادویه، نمك، زردچوبه و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه:
در آغاز بادنجانها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ میكنیم.گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط كرده و از آن كبابهای كوچكی به اندازه یك انگشت سبابه درآورده و سرخ میكنیم سپس هركدام از كبابها را لای بادنجانهای سرخ شده گذاشته و میپیچیم و در آخر یك خلال دندان در آن فرو میكنیم تا از هم باز نشوند.
سپس آنها را روی حلقههای گوجه و فلفل چیده، آب و كمی آبلیمو اضافه كرده و روی بادنجانها میریزیم و مجددا حلقههای فلفل و گوجه را روی آن میچینیم با حرارت ملایم حدود ۱۵ دقیقه میگذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج میتوانید میل كنید.