طرز تهیه آش رشته با آب گوجه فرنگی
شاید از شنیدن نام آش رشته با آب گوجه فرنگی یا با رب گوجه کمی تعجب کنید.اما خیلی از خانم ها آش رشته را با آب گوجه درست میکنند و مزه خوبی دارد .امروز تصمیم داریم این آش کمی متفاوت را آموزش دهیم.برای تهیه این آش با ما همراه باشید
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده | ۰/۵ کیلو |
پیاز رنده شده | ۱ فنجان |
پیاز داغ | ۱ فنجان |
سبزی آش(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) | ۱ کیلو |
رشته آشی | ۳۵۰ گرم |
آرد | ۲ قاشق سوپخوری |
حبوبات(نخود، لوبیاچیتی و عدس) | از هر كدام ۱ فنجان |
گوجه فرنگی | ۳ کیلو |
سیر داغ و نعناع داغ | ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری |
سركه | به مقدار دلخواه |
نمك و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه آش مرغ و برنج
طرزتهیه:
حبوبات را كه قبلاً شسته و خیس كرده اید بگذارید بپزد. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و گوشت را به شكل كوفته ریزه درست كنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه كنید. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را هم اضافه كنید. گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف كرده، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. بعد گوجه فرنگی ها را رنده كرده و پوست آن را كنار بگذارید .
گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط كرده و به حبوبات پخته شده اضافه كنید. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی كنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین كنید. موقع سرو آش می توانید آن را با كمی سركه میل كنید كه خوشمزه تر می شود.