سالاد باقلا و پنیر یک سالاد بهاره میباشد که امروز تصمیم داریم آن را به شما عزیزان آموزش دهیم این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است كه به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.
مواد لازم : برای ۴تا ۶نفر
باقالای ریز(پوست دوم آن نیز جدا شود) | ۹۰۰گرم |
روغن زیتون | ۴ قاشق سوپخوری |
گوجهفرنگی(هركدام به ۴قسمت تقسیم شود) | ۱۷۵ گرم |
سیر (رنده شود) | ۴ حبه |
پنیر فتا(خرد شود) | ۱۱۵ گرم |
شوید تازه خردشده | ۳قاشق سوپخوری |
زیتون ساده | ۱۲ عدد |
نمك و فلفل | به مقدار كافی |
شوید تازه خردشده | مقداری برای تزیین |
روش پخت:
۱- باقالا را در قابلمهای حاوی آب و كمی نمك بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبكش كنید و كنار بگذارید.
نكته: میتوانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا كنید.
۲ –تابهای آماده كرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجهفرنگی و سیر را به آن اضافه كرده و آنقدر حرارت دهید كه گوجهفرنگیها تغییر رنگ پیدا كنند.
۳ –پنیر خرد شده را به مخلوط گوجهفرنگی و سیر اضافه كنید و مدت یك دقیقه حرارت دهید. در پایان كاسهای بلوری آماده كرده و باقالا را بههمراه مخلوط گوجهفرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. كمی هم نمك و فلفل اضافه كنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با كمی نان میل كنید.
نكته یك: برای آنكه این سالاد كمی ترشمزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه كنید.
نکته دو: با توجه به اینكه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی كه شور بود دیگر لازم نیست نمك اضافه كنید.