افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

سالاد باقلا و پنیر سالادی بهاری

fo164

سالاد باقلا و پنیر یک سالاد بهاره میباشد که امروز تصمیم داریم آن را به شما عزیزان آموزش دهیم این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است كه به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.

مواد لازم : برای ۴تا ۶نفر

 

باقالای ریز(پوست دوم آن نیز جدا شود) ۹۰۰گرم
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ‌خوری
گوجه‌فرنگی(هركدام به ۴قسمت تقسیم شود) ۱۷۵ گرم
سیر (رنده شود) ۴ حبه
پنیر فتا(خرد شود) ۱۱۵ گرم
شوید تازه خردشده ۳قاشق سوپ‌خوری
زیتون ساده ۱۲ عدد
نمك و فلفل به مقدار كافی
شوید تازه خردشده مقداری برای تزیین

روش پخت:

 

۱- باقالا را در قابلمه‌ای حاوی آب و كمی نمك بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبكش كنید و كنار بگذارید.

 

نكته: می‌توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا كنید.

 

۲ –تابه‌ای آماده كرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجه‌فرنگی و سیر را به آن اضافه كرده و آن‌قدر حرارت دهید كه گوجه‌فرنگی‌ها تغییر رنگ پیدا كنند.

 

۳ –پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگی و سیر اضافه كنید و مدت یك دقیقه حرارت دهید. در پایان كاسه‌ای بلوری آماده كرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. كمی هم نمك و فلفل اضافه كنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با كمی نان میل كنید.

 

نكته یك: برای آنكه این سالاد كمی ترش‌مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه كنید.

 

نکته دو: با توجه به اینكه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی كه شور بود دیگر لازم نیست نمك اضافه كنید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *